Kiitos vuodesta 2022: Se tarjosi yhä enemmän harrastusmahdollisuuksia

Aisti Sport ry kiittää vuodesta 2022. Sen aikana seura kehittyi yhä vahvemmin näkövammaisten ja vammattomien välisen inklusiivisen harrastamisen tarjoajana, tapahtumajärjestäjänä, brändinä ja ylipäätään urheiluseurana. Seuraa tukivat kuluneena vuonna useat yrityssponsorit, yhteistyökumppanit, tukijärjestöt ja sidosryhmät. Yhteistyö on edellytys jatkuvalle kehittymiselle, ja seura on kiitollinen jokaisesta muodostuneesta kumppanuudesta.

Vuosi 2022 pähkinänkuoressa

Vuoteen mahtui paljon. Aloitimme vuoden juuri palkittuna aikuisten vuoden tähtiseurana. Järjestimme tapahtumapäivät niin lumikenkäilyn kuin vauhdikkaan alamäkipyöräilyn parissa. Pelasimme näkövammaiskiekkoa JYPin liigapelaajien kanssa. Tutustuimme judoon Tikkurilan judokoiden mukana, sekä markkinoimme laskettelupäivää HUN ry:n ja purjehduskokeiluja Suomen purjelaivasäätiön vammaispurjehdusjaoston kanssa. Kesällä Old Power ry:n rinnalla vedimme toisen jalkapalloleirimme. Loppuvuodesta järjestimme jo kolmannen näkövammaiskiekkoleirimme, jolle osallistujia tuli Briteistä asti. Ennätysmäärät viikkotreenejä eri lajeissa – uusimpana sokkopingis, yhteistyötapahtumia ja lajikokeiluja messuhalleista tyhy- ja virkistystoimintaan unohtamatta maalipalloturnauksiamme, uusia sarjajoukkueitamme, niin mies- kuin naisedustusta maalipallon mestareiden liigassa ja lähtipä pari näkövammaiskiekkoilijaakin ensimmäistä kertaa edustamaan Kanadaan kansainvälisille pelikentille. Kun tähän vielä lisätään kaikki se vapaa-aika, jota olemme ihmisten kanssa viettäneet, voimme sanoa mahduttaneemme vuoteen valtavasti tärkeitä sosiaalisia hetkiä ja kohtaamisia.

Toimimme 2021 syksyllä julkaistulla sloganillamme ja iskulauseellamme meillä kaikilla on unelma. Se on meidän voima tehdä maailmasta yhdenvertaisempi ja tasa-arvoisempi paikka harrastaa, kasvaa ja saada tuntea itsensä osalliseksi yhteiskunnassa.

Tapaamme toimia ja unelmiamme toteuttamassa on yhä isompi joukko tekijöitä. Tänä vuonna käynnistimme hallituksen alaiset lajityöryhmät, otimme käyttöön uuden laskutusjärjestelmän ja perehdytimme uusia laskuttajia, avasimme ovet ensimmäiselle työharjoittelijallemme ja aloimme toteuttaa somea yhä vahvemmin 3-henkisen tiimin muodossa. Tämä kaikki tapahtuu sydämestä vapaaehtoisvoimin. Kaikessa kehityksessä tarvitsemme yhä enemmän tekijöitä. Ohjaajia, valmentajia ja tuomareita seurassa toimii jo kymmenkunta palkkiota vastaan ja jäsenmääräkin on jo 70:ssä, vaikka emme kaikilta harrastajilta sitä edellytäkään.

Aistilaisuus on brändi, jonka väreissä yhdenvertaisuus, positiivisuus, kannustaminen, rehellisyys sekä avoimuus ja iloisuus asenteessa näkyvät ympärille.

Nuori poika punaisessa paidassa, jossa on ressu koiran kuva, pitelee vaalean vihreetä isoa jumppapalloa päänsä yläpuolella. Kuvaan on lisätty Aistin sponsorien logot; Maansiirto Harry Mäkelä Oy, Remonttipalvelut Jouni Väisänen Oy, Aivela, Innolux ja fluminon värinen teksti: Kiitos Vuodesta 2022 - Aistin tekstilogo

Kiitos Maansiirto Harry Mäkelä

… teidän kanssanne ja tuellanne olemme voineet kehittää näkövammaiskiekkotoimintaa tarjoten yhä enemmän varusteita ja välineitä harrastamisen aloittamisen tueksi. Teidän ansiostanne olemme saaneet näkyvyyttä ja tutustuneet JYPin hyväsydämiseen liigapelaajistoon. Toukokuussa iso joukko näkövammaisia koki jotain ainutlaatuista, kun jääkiekko putosi yhteistyössä jäähän. Maansiirto Harry Mäkelä on Keski-Suomessa toimiva maansiirtoalan ammattilainen.

Kiitos viestintätoimisto Aivela

… te olette olleet matkassamme mukana jo 2 vuotta ja lisää on tulossa. Antamanne kunnioitus ja tuki tekemäämme työtä kohtaan kannustaa meitä järjestämään yhä enemmän yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia harrastuksia kaikille. Viestinnän ammattilaisena olette malli, joka antaa meille paljon myös aineetonta pääomaa. Tukemanne arvomaailma ansaitsee kunnioitusta. Viestintätoimisto Aivela on viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijayritys.

Kiitos remonttipalvelut Jouni Väisänen

… yhteistyö kanssanne kehittää maalipallotoimintaamme ja antaa resursseja yhä kasvavaan toimintaan. Ajatuksenne antaa omastaan heille, jotka sitä tarvitsevat, on arvokas. Remonttipalvelut Jouni Väisänen on remontti- ja rakennusalan ammattilainen.

Kiitos Innolux

… teiltä saamme kannustusta uuden ja erilaisen toteuttamiseen. Alusta asti olette sanoneet, että kun tehdään asioita uudella tavalla mahdollistaen sillä jollekin jotakin uutta, puhutaan tärkeästä työstä. Luomme periaatteidemme mukaisesti uusia mahdollisuuksia. Innolux on laadukas ja vastuullisuutta huomioiva valaisinyritys.

Kiitos vuosi 2022 ja tervetuloa vuosi 2023!

Iloista loppuvuotta aivan jokaiselle! Seuraa kanaviamme, jotta pysyt matkassa mukana. Näemme taas ensi vuonna.

Teksti: Markus Tihumäki, seuran tiedotus ja markkinointi