Aisti Play – liikuntakerho 2-9-vuotiaille

Aisti Play on syksyllä 2018 käynnistynyt lapsille suunnattu liikuntakerho, jossa lasten kehittyminen tapahtuu hauskan liikunnan parissa erilaisten leikkien, pelien sekä ratojen avulla. Tärkeää on hyvä yhteishenki sekä positiivinen ja avoin asenne. Iloinen asenne lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen tukee heitä kasvamaan tasapainoisiksi ja taitaviksi liikkujiksi. Tavoitteemme onkin saada lapsi vauhtiin, urheilemaan ja nauttimaan liikunnan ilosta! Toimintamme, leikkimme ja pelimme on suunniteltu niin, että mukaamme voi hypätä kuka tahansa lapsi, myös heikosta näöstä tai näkövammasta riippumatta. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Aisti Sport ry:n toimintaa ohjaavat osaavat ja iloisen heittäytyvät ohjaajat sekä arvot yhdenvertaisuus, positiivisuus, kannustaminen, rehellisyys sekä avoimuus ja iloisuus asenteessa.

Nuori miesohjaaja seisoo lasten maalipallo kädessään opastamassa kahta tyttölasta. Tytöt seisovat ohjaajan molemmin puolin ja hymyilevät iloisesti.

Aikataulut, hinnoittelu ja ilmoittautuminen

Nuori poika punaisessa paidassa, jossa on ressu koiran kuva, pitelee vaalean vihreetä isoa jumppapalloa päänsä yläpuolellaAisti Play on jaettu pienten ja isojen ryhmiin. Pienempien ryhmässä vanhempi voi osallistua mukana harrastukseen.

Lapset (noin 2-4 vuotiaat)

Keskiviikkoisin 6.9.-13.12. (poislukien syysloma ja itsenäisyyspäivä, yht. 13 kertaa)

klo 17.00-18.00

Lapset (noin 5-9 vuotiaat)

Keskiviikkoisin 6.9.-13.12. (poislukien syysloma ja itsenäisyyspäivä, yht. 13 kertaa)

klo 18.00-19.00

Paikka

Ylästön koulu, Ollaksentie 29, Vantaa

D-ovi, liikuntasali

Hinta

Hinta 110€/lukukausi/osallistuja

Kausimaksu tullaan laskuttamaan sähköpostitse toimintakauden aikana. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, joten huolehdittehan itse vakuutuksista.

Ilmoittautumiset

Pääset ilmoittautumaan Aisti Play -ilmoittautumislomakkeella.

Tiedustelut: aisti.play(at)gmail.com tai

Anniina Latikka 0400498089

Nuori miesohjaaja on kyykyssä ohjeistamassa kahta pientä lasta leikissään. Lapset leikkivät sinisen jumppamaton päällä jossa on monen värisiä lelu rinkuloita levällään.