Jäsenyys

Tule osaksi Aisti Sportin tarinaa! Nyt voit hakeutua Aisti Sport ry:n jäseneksi ja näin pääset olemaan osa maalipalloyhteisöä. Hakeutumalla varsinaiseksi jäseneksi saat Aisti Sport ry:n palveluuita ja palvelutuotteita jäsenhintaan, sekä pääset päättämään yhdistyksen asioista sääntömääräisissä kokouksissa. Kannatusjäseneksi hakeutumalla saat myös jäsenedut, mutta sääntömääräisissä kokouksissa sinulla on vain puheoikeus ilman äänioikeutta päätöksen teossa.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu lähettämällä vapaa hakemus sähköpostitse osoitteeseen aistisport@gmail.com. Hakemuksesta tulee selvitä hakeudutko varsinaiseksi jäseneksi vai kannatusjäseneksi, sekä täydelliset yhteystiedot (koko nimi, kotiosoite ja postitoimipaikka, puhelin, s-postiosoite) ja syntymäaika. Varsinaisen jäsenyyden hinta on 20€ ja kannatusjäsenyyden 40€. Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, käsittelee yhdistyksen hallitus hakemuksen ja lähettää laskun, jonka maksettua on jäsenyys voimassa aina toimintavuoden loppuun (31.5.). Jäsenyyden tullessa voimaan lähettää Aisti Sport ry jäsenelleen yhdistyksen säännöt sähköpostitse.

Aisti Sport Ry

Aisti Sport ry on 4.8.2017 perustettu vantaalainen urheiluseura, jonka periaate on edistää vammaisten ja vammattomien välistä inkluusiota maalipallon ja liikunnan keinoin. Yhdistyksen arvoihin kuuluvat yhdenvertaisuus, positiivisuus, kannustaminen, rehellisyys, avoin ja iloinen asenne. Aisti Sportissa voit harrastaa maalipalloa omalla tasollasi, tuoda lapsesi liikkumaan Aisti Play -lasten liikuntatunnille tai tulla mukaan aktiiviseksi osaksi hyvän asenteen yhteisöä. Aisti Sport pyrkii edistämään jäsenistönsä terveyttä ja hyvinvointia. Tule siis mukaan osaksi porukkaa olit sitten halukas osalliseksi seuran yhteisöä, maalipalloilijaksi, huoltajaksi, vapaaehtoiseksi tapahtumiin tai vaikkapa tuomaan lapsesi harrastamaan monipuolista liikuntaa! Meidän kehittyvässä seurassa mahdollisuudet ovat kasvavat.