Näkövammaisjalkapallo

Olemme käynnistäneet yhteistyössä espoolaisen urheiluseura Old Power ry:n kanssa projektin, jonka tarkoitus on jalkauttaa jalkapallon harrastamismahdollisuus näkövammaisille Suomessa. Suurimpana avaustapahtumana järjestämme näkövammaisjalkapalloleirin Raaseporin Kisakeskuksessa 6.-8.8.2021. Tutustu leiriimme tiedotteet-sivultamme löytyvistä artikkeleista. Tiedotteista löydät myös lisätietoa five-a-side -nimeä kantavasta jalkapallon paralympialajista.

Pelitilannekuva sinisenväripohjaiselta jalkapallokentältä, jossa punapaitainen pelaaja on juuri käännähtänyt juoksuun kohti palloa. Taustalla näkyy keltapaitainen pelaaja ja etualalla valkopaitaisen numeron 9 pelaajan selkä. Pelaajilla on mustat lasit silmillään.

Harjoitustoiminta

Olemme käynnistäneet näkövammaisten jalkapallolajeihin suunnatut viikkoharjoitukset yhteistyössä espoolaisen Old Power ry:n kanssa. Harjoituksissa tutustutaan ja harjoitellaan niin silmät peitettynä pelattavaa five-a-side -jalkapalloa kuin näkökyvyn kanssa harrastettavaa jalkapalloa. Toinen vuoroista on suunnattu sokeutettuna ja toinen näön kanssa pelattavalle jalkapallolle. Molemmissa käytetään helistimiä sisältävää jalkapalloa. Jokainen taitotasoon ja näkökykyyn katsomatta on tervetullut tutustumaan ja harrastamaan tuoretta jalkapallolajia Suomessa!

Harjoituksissa on osaava ohjaus, ja meillä on antaa lainavarusteita kokeilijoille. Toiminnalle on luotu Vantaan kaupungin edellyttämä terveysturvallisuussuunnitelma koronan (Covid-19) vuoksi.

Harjoittelun aikataulu

Kesäkausi 2021 12.6. – 28.8.2021
Lauantaisin klo 12.00-13.15 ja 13.30-14.30
Kaivokselan urheilupuisto, monitoimiareena (jalkapallokaukalo), Luolapolku 6 Vantaa

Hinnoittelu

Kertahinta 5€, kesäkauden kattohinta 40€ (Aisti Sport ry:n jäsenet -10%)

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut

Kesän harjoitustoimintaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuminen mahdollistaa terveysturvallisuussuunnitelman mukaisen toiminnan järjestämisen. Ole rohkeasti yhteydessä missä tahansa asiassa!

Miika Honkanen 0505815389
aistisport(at)gmail.com