Lasten ja nuorten harrastukset Aisti Games ja Aisti Play käynnistävät kevätkautensa: Ilmoittaudu mukaan!

Aisti Sportin järjestämät lasten ja nuorten liikuntaharrastukset aloittavat kevätkautensa. Aisti Games aloittaa lauantaista 14.1. ja Aisti Play -liikuntakerho keskiviikosta 18.1.2023.

Aisti Games tarjoaa maalipallon, jalkapallon ja jääkiekon harjoittelua peruskouluikäisille. Aisti Play on monipuolinen liikuntakerho noin 2-9-vuotiaille lapsille. Toiminta järjestetään Vantaalla ja se on suunniteltu soveltuvaksi kaikille näkökyvyille normaalista sokeuteen.

Aisti Sport ry:n toimintaa ohjaavat osaavat ja iloisen heittäytyvät ohjaajat sekä arvot yhdenvertaisuus, positiivisuus, kannustaminen, rehellisyys sekä avoimuus ja iloisuus asenteessa. Seura haluaa tukea lapsen ja nuoren liikunnallista ja henkistä kasvua monipuolisilla harrastuksilla, joissa voi harrastaa matalalla kynnyksellä pienestä lapsesta alkaen.

Aisti Games

Kolmen kuvan pystysuuntaisessa kollaasissa päällimmäisenä kuva lapsesta mustissa jääkiekkovarusteissa polvillaan valkoisella jäällä, ihmettelemässä kädessään pitelemäänsä jääkiekkoa. Keskellä kuva kaksista jaloista kuljettamassa palloa eteenpäin liikuntasalissa. Taustalla pieni maali ja tötsiä. Alimmaisena maalipallosta pelikuva, jossa etualalla oleva lapsi on juuri heittämässä palloa, pallo korkealle ojennetuissa käsissään. Taustalla on toinen pelaaja polvillaan ja muita ihmisiä katsomassa peliä. Kollaasin päällä on Aistin fluminologo ja kuvien välissä pujottelevat tummansiniset ja keltaoranssit sivellykset, samalla kehystämässä ja kietomassa kolmea lajikuvaa yhteen.

Lue enemmän peruskouluikäisille suunnatusta harrastuskokonaisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, tai ilmoittaudu mukaan klikkaamalla ensin Aisti Games -sivullemme.

Aisti Play

Nuori miesohjaaja on kyykyssä ohjeistamassa kahta pientä lasta leikissään. Lapset leikkivät sinisen jumppamaton päällä jossa on monen värisiä lelu rinkuloita levällään.

Aisti Play -liikuntakerho 2-9-vuotiaille lapsille liikuttaa perheen pienimpiä iloisesti kasvattaen. Klikkaa lukemaan lisätietoja ja ilmoittautumaan Aisti Play -sivullemme.

Ensikertainen Aisti Games Camp Pajulahdessa 18.-19.2.2023!

Järjestämme peruskouluikäisille ensikertaisen leiriviikonlopun, jossa tutustutaan tarjoamiimme urheilulajeihin. Ilmoittautuminen on jo auki. Lue lisää Aisti Games Camp -mainoksestamme.