Maalipallotarinastamme esittelyssä Aisti Revolution

Aisti Sportin maalipallotarinaan kuuluu jo neljä sarjajoukkuetta. Esittelemme jokaisen joukkueen vuorollaan. Vuorossa on Aisti Revolution, olkaa hyvät.

”Vallankumouksellinen uudistuminen”

Aisti Revolution on toinen miesten SM-sarjan joukkueemme. Joukkue perustettiin kaudelle 2020-2021. Kun Aisti Sportia myös avoimessa SM-sarjassa edustaa kaksi joukkuetta, on seuran joukkueita kotimaisissa maalipallosarjoissa kokonaisuudessaan jo neljä.

Kauden 2019-2020 jälkeen heräsi keskustelua uuden joukkueen perustamisesta, kun jo aiemmin seuraa kansainvälisissä SEGL-turnauksissa edustaneita pelaajia ilmoitti kiinnostuksestaan liittyä Aistin joukkueeseen. Samassa oli kehittynyt järkevä mahdollisuus nostaa silloisen 1. divisioonan (nyk. avoin SM-sarja) Aisti Openin kokoonpanossa edustaneet Hintsasten veljekset SM-sarjaan (nyk. miesten SM-sarja). Näin pelaajien määrä jo itsessään loi tarpeen uudelle sarjajoukkueelle.

Joukkueen nimessä sana revolution tarkoittaa suoralla käännöksellä suomeksi vallankumousta. Nimi oli niin käytännössä kuin humoristisestikin osuva kuvaamaan uuden joukkueen syntyä. Seuran edustusjoukkue Sportissa oli pelaajistossa vahvoja johtajuusluontoja, mikä avasi myös realistisen jakautumisen ja osan johtajuudesta siirtymisen luonnolliseksi osaksi Revolutionin tarinaa. Kun Revolutionin kokoonpanoon Ville Montosen rinnalle liittyivät kokeneet (mm. vuoden 2012 paralympiavoittajat) Petri Posio ja Toni Alenius, ei uudestakaan joukkueesta kokemus ja johtajuus jääneet sivuun. Tällä kaudella 2021-2022 mustafluminopaidoissa ovat edustaneet pelaajat Alenius, Montonen, Posio ja nuorempi Hintsanen – Leo. Joukkuetta huoltaa ja valmentaa ensimmäisellä kaudella pelaajanakin edustanut Oskari Nyström.

Hymyilevä joukkuekuva Petristä, Leosta ja Villestä Aistin banderollin edessä

Kuvassa hymyilevät #7 Petri Posio, #8 Leo Hintsanen ja #2 Ville Montonen. Kuvasta puuttuvat huoltaja Oskari Nyström ja pelaaja Toni Alenius.

Knoppitietona joukkueiden pelipaidat!

Tiesitkö muuten, että Aistia sarjoissa edustavat joukkueet pelaavat käänteisvärisin pelipaidoin yhtenäistä ilmettä ja yhteisöä kunnioittaen? Aisti Revolutionin paidan värit ovat käänteiset Aisti Sportin fluminomustiin ja avoimen SM-sarjan puolella Inclusion ja Open pelaavat käänteisvärein vihermustissa. Lonkan yläpuolella lukee aina joukkueen nimi. Kurkkaahan joukkuekuvamme joukkueet-sivultamme.

Tutustu joukkueeseen

Pääset tutustumaan joukkueisiimme kausi kaudelta aina joukkueet-sivullamme.

Sarjatilanteen ja tilastot otteluohjelmineen näet aina goalball.fi-sivustolla. Aisti Revolution muuten lähtee Oulun turnaukseen sarjan jaetulta piikkipaikalta.

Lue myös

Lukaisehan läpi jo aiemmin julkaistut Aisti Inclusionin ja Aisti Openin tarinat. Aisti Sportin tarinan tulemme julkaisemaan ennen kauden huipentavaa finaaliturnausta.