Tervetuloa Tikkurilan Judokoiden ja Aisti Sportin järjestämään näkövammaisille suunnattuun judokokeiluun lauantaina 2. huhtikuuta!

Tikkurilan Judokat ja Aisti Sport järjestävät Hakunilan kalliosuojalla kaksi 1h 15min kestävää judoharjoitusta sisältävän leiripäivän, jossa pääsee kokeilemaan judon perusteita erityisesti näkövammaisille sovelletulla tavalla. Mukana on kokeneita ohjaajia, joilla on kokemusta näkövammaisten urheilusta ja valmentamisesta.

Mitä: Kaiken ikäisille ja tasoisille näkövammaisille suunnattu judon kokeilupäivä
Missä: Hakunilan kalliosuojan dojo, Harmotie 1 Vantaa
Milloin: 2.4.2022 klo 10-14

Esitekuva, joka jakautuu kahteen osaan. Vasemmalla tatamimattoinen judosali jonka päälle liimattu yläosaan Aisti Sportin logo. Oikealla judotakin kangaskuvion päällä infotekstiä (selviää artikkelista) sekä Tikkurilan judokoiden ja tähtiseuran logot.

Lauantai 2.4. ohjelma (alustava):


10:00 – 11:15 aamuharjoitus
11:15 – 12:00 eväät
12:00- 13:15 päiväharjoitus
13:15 – lopputuokio

Tapahtumapaikka ja ilmainen osallistuminen

Paikkana kokeilulle on Hakunilan kalliosuojan dojo osoitteessa Harmotie 1, Vantaa. Tilaisuus on osallistujille maksuton ja osallistujille riittää myös lainatakkeja ja vöitä tiettyyn pisteeseen asti! Tarvittaessa kierrätämme takkeja, jotta jokainen pääsee kokeilemaan judotekniikoita takin kanssa.”

Kokeiluun ei ole ikärajaa, vaan harjoitukset sovelletaan osallistujien iän ja liikuntataustan mukaisesti. Tarvittaessa pidämme erilliset treenit kahdella eri tatamilla.

Ilmoittautumiset


Ennakkoilmoittaudu judokokeiluun ajoissa ilmoittautumislomakkeen kautta osoitteessa: https://www.tikkurilanjudokat.fi/tapahtumat/nvjudo/

Jatkoa luvassa

Tikkurilan judokat haluaa tarjota mahdollisuuksia ja toimintaa judosta kiinnostuneille näkövammaisille. Järjestämme mahdollisesti loppukeväästä yksittäisiä harjoituksia ensimmäisen leiripäivän suosiosta riippuen.