Antti Rusin muistotyöryhmä kutsuu kaikki halukkaat viettämään RusinAntin hyväpäivä -perhetapahtumaa Nuuksiossa 13.8.2023

Mitä: RUSINANTIN HYVÄPÄIVÄ -perhetapahtuma
Milloin: 13.8.2023, klo 12.00 – 16.00
Missä: Luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84 (tarkemmat tulo-ohjeet alla)

Antti Rusin muistoa kunnioittaen työryhmä Reet, Tuomas, Anniina, Markus ja Miika kutsuvat viettämään iloista Antin näköistä perhepäivää! RUSINANTIN HYVÄPÄIVÄ pitää sisällään aikaista heräämistä, yhdessä tekemistä, pelejä, leikkejä, jotain perinteistä, jotain uutta, luonnosta nauttimista, syvällisiä keskusteluja ja pohdintoja elämästä.

Tule viettämään hyvä päivä, joko koko päiväksi tai juuri itsellesi tai perheellesi sopivana hetkenä rennosti nauttien.

Ohjelma (tarkemmat kuvaukset alla)

12.00-14.00 halukkaille maksullista alamäkipyöräilykokeilua
13.00-14.00 pihapelejä ja -leikkejä urheilukentällä
14.00 Maahisen kierros (2km) esteetön ulkoilureitti kodalle
14.00-16.00 kota omassa käytössä; yhdessäoloa, halukkaiden kanssa evästystä ja grillailua

Kokoonnumme halukkaiden kanssa klo 12 Swinghill / Bikeparkiin. Ensimmäiset 1-2h on mahdollista tutustua maksulliseen alamäkipyöräilyyn niin yksilö- kuin maastotandemin kanssa osaavassa ohjauksessa. Pyöräilyyn on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään 9. elokuuta.

Solvallan tekonurmikentällä aloitamme yhdessä (poislukien pyöräilyssä enemmän viihtyvät) klo 13.00 pelit ja leikit.

Lähtö ulkoilulenkille Maahisen kierrokselle omaan tahtiin tai yhdessä urheilukentältä klo 14.00. Maahisen kierros on 2 km pituinen esteetön luontopolku, jonka lähtöpaikka on urheilukentällä. Maahisen kierroksen varrella sijaitsee Mäntykotalaavu, joka on varattu meille klo 14.00 – 16.00. Tervetuloa istuskelemaan, nauttimaan evästyksistä tai keskustelemaan nuotion äärelle.

Ota mukaan

Lippis, säähän sopivat vaatteet ja mukavat kengät liikkumiseen, juomapullo, hyvät eväät, avoin mieli, rento asenne ja kaikki muu mitä tarvitset hyvään päivään.

Ilmoittautuminen

Jotta RusinAntin hyväpäivä olisi jokaiselle helposti mahdollinen, ja jokainen pääsisi halutessaan mukaan, ei perhetapahtumaan tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä tapahtumassa ole osallistumismaksua. Tapahtuma on alamäkipyöräilykokeilua lukuun ottamatta täysin ilmainen. Voit päättää tulostasi vaikka viime tipassa. Jos kuitenkin jo hyvin tiedät tulostasi, otamme myös mielellämme tiedon vastaan.

Huomaa kuitenkin pyöräilykokeilu, johon on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään 9. elokuuta.

Jos sinulla on oma toive leikeistä tai peleistä urheilukentälle, tai jopa haluaisit ohjata jotakin, ilmoitathan siitä tämän tekstitiedotteen lopussa olevaan yhteystietoon.

Ruokailu

Järjestäjä tarjoaa pientä makeaa herkuteltavaa ja mehua. Ota ihmeessä omat suolaiset eväät mukaan, sillä kodassa on mahdollisuus grillata. Halutessasi voit käyttää Luontokeskus Haltian ravintolapalveluita (www.haltia.com).

Tulo-ohjeet

Omalla autolla: Seuraa kylttejä Luontokeskus Haltia (Nuuksiontie 84, 02820 Espoo), jonka kohdalla käänny mäkeä ylös, kaarra oikealle, kunnes pääset Solvalla tekonurmikentän ja Solvalla Areenan luona oleville parkkipaikoille.

Julkisilla kulkuneuvoilla: Luontokeskus Haltian pysäkki on nimeltä Haltia, johon pääsee HSL:n linja-autoilla (vyöhyke C), aikataulut www.hsl.fi.

Kartta

Nuuksion kartta, johon on merkattu päivän kokoontumispaikat.

Yhteystiedot

Miika Honkanen
puh. 050 581 5389
honkanen.miika(at)gmail.com

Tervetuloa!

Tervetuloa mukaan viettämään hyvää päivää yhdessä nauttien!

Toivottavat:
Reet Rusi, Tuomas Törrönen, Anniina Latikka, Markus Tihumäki ja Miika Honkanen