Sokkopingisturnaus ”Biitsiltä turnaukseen 2.0” Myyrmäki-hallilla 12.8.2023 – ilmoittaudu mukaan!

Aurinko paistaa, hiekka polttaa. Hento tuulenvire heiluttaa lehtiä puissa. Mikäs onkaan parempi tapa päättää lomat kuin pamahtaa suoraan biitsiltä turnaukseen? Kyllä, toista kertaa järjestettävä ja ensimmäistä kertaa Aisti Sportin järjestämä ”Biitsiltä turnaukseen” avaa sokkopingiksen kotimaan turnauskauden. Aiemmin harrastajien kesäkisat on järjestetty turnauskauden päätteeksi toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa. Tällä kertaa kesäkausi on jo takana ja on hyvä katsella, millä kunnolla lähdetään hakemaan kotimaan kisoista pisteitä tai vaihtoehtoisesti ihan vain testata ensimmäistä kertaa turnausympyröitä.

Kuvassa sokkopingis ottelu jossa vastakkain sinipaitainen mies selin kameraa kohti valmistautumassa torjumaan vastapäätä olevan keltapaitaisen naisen vetoa. Taustalla näkyy urheiluvaatteita roikkumassa telineestä harmaata seinää vasten.

Saunakin tarjolla!

Ajankohta on lauantai 12.8. klo 9-18. Paikkana on Myyrmäki-halli Vantaalla (Raappavuorentie 8). Käytössä on pelipöytien lisäksi taukotila, pukuhuoneet ja pienestä lisämaksusta sauna turnauspäivän kruunuksi. Osallistumismaksuun kuuluu kanttiini, jossa on kevyttä evästä. Pihapiirissä oleva Myyrmäen jäähallin kahvio palvelee klo 11-18 välillä pienellä suolaisella ja makealla tai vaikkapa sporttisilla makkaraperunoilla! Lähistöllä on myös Hesburger. Omia eväitä varten löytyy mikro ja jääkaappi.

Turnauksessa on kaksi yksilösarjaa. Harrastajat (C-sarja, aloittelijat ja kokeilijat) ja Avoin (ei rajoituksia). Pelimuoto päätetään, kun osallistujamäärä on selvillä. Lainavarusteita tarvitsevia pyydetään olemaan yhteydessä järjestäjään erikseen.

Turnauksen järjestävät Aisti Sport  ry ja Konsta Kuorikoski. Turnauksen osallistumismaksu on 20€ ja se maksetaan paikanpäällä. Saunojille lisämaksu on 3€. Jos olet Aisti Sport ry:n jäsen, sinulle kuuluu 10 prosentin alennus hinnoissa. Osallistumismaksun lisäksi nyt on hyvä tilaisuus hankkia Paralympiakomitean pelipassi koko kaudeksi. Pelipassi ei ole pakollinen tässä turnauksessa, mutta sen hankkimisella tuetaan mm. tuomarien kuluja. Pelipassin hinta koko kaudeksi (5 turnausta) on 30€. Lisätietoja Konstalta.

Ilmoittautumiset Konstalle

Ilmoittautumiset 6.8. mennessä Konstalle,

050 5438938,

konsta.kuorikoski@gmail.com .

Ilmoittautumiseen sarja, saunan käyttöhalukkuus sekä mahdollinen lainavarusteiden tarve. Jos olet epävarma, mihin sarjaan mennä, ole yhteydessä Konstaan.

Tervetuloa mukaan mukavaan kesähenkiseen turnaukseen!

Haluatko testata tai harjoitella sokkopingistä?

Sokkopingistreenimme pyörivät läpi kesän, jonka lisäksi tiloja voi käyttää myös vapaasti omien aikataulujen mukaisesti varaten treenikerran vaikka kaveriporukalle! Lue lisää sokkopingissivullamme.