Näkövammaiskiekkoleiri 2023 järjestetään Lohjan Kisakalliossa 17.-19. marraskuuta

Näkövammaiskiekkoleiri tulee taas – nyt jo neljännen kerran. Aisti Sport ry järjestää näkövammaisten tarpeisiin sovelletun jääkiekkoleirin 17.-19.11.2023 Lohjan Kisakalliossa. Kisakallio on uusi leiriympäristö neljännelle suomalaiselle näkövammaiskiekkoleirille.

 

Varaa ajankohta kalenteriisi – lisätietoa tulossa myöhemmin

Varsinaisen leirimainoksen tarkempine infoineen julkaisemme elo-syyskuussa 2023. Tässä vaiheessa riittää, kun asetat ajankohdan kalenteriisi. Leiri on tarkoitettu kaikille ikään, taitotasoon, luistelukokemukseen tai näkötilanteeseen katsomatta. Etusijalla ovat näkövammaiset ilmoittautujat, joiden tarpeisiin laji näkövammaiskiekko eli blind hockey on kehitetty. Aisti Sportilta löytyy rajattu määrä lainavarusteita, joten ensikertalaisten ei tarvitse lähtökohtaisesti murehtia puutteellisesta jääkiekkovarustetilanteesta! Lainaamme kaikki varusteet käyttöön.

Aiemmat leirit olleet huippusuosittuja

Aisti Sport aloitti vuosittaisen näkövammaisille suunnatun jääkiekkoleiriperinteen vuonna 2020. Ensimmäisestä leiristä lähtien leirit ovat keränneet vuosittain kaiken ikäisiä ja tasoisia osallistujia. Aiemmat leirit on järjestetty Lahden Nastolassa, kun liikuntakeskus Pajulahti on toiminut tapahtumapaikkana. Tällä kertaa ajankohdalliset syyt ja viehätyslevittää lajia hieman eri paikasta käsin johtivat uuteen leiripaikkaan.

Palaa aiempien leiriemme tunnelmiin skrollaamalla Facebook- ja Instagram-tileillämme leiriajankohtiin, joista viimeisin 2.-4.12.2022. Kaikkien aikojen ensimmäisellä Suomessa järjestetyllä eli meidän starttileirillämme vieraili myös YLE. Katso video alta.