Maalipallon joukkuejulkaisu: Aisti United uutena joukkueenamme avoimeen SM-sarjaan – muissakin joukkueissa kiinnostavia pelaajamuutoksia

Kotimainen maalipallokausi 2022-2023 käynnistyy avoimen SM-sarjan turnauksella 8.-9. lokakuuta Espoossa. Aistia alkavalla kaudella edustaa avoimessa SM-sarjassa kolme joukkuetta. Aisti Openin ja Aisti Inclusionin jatkoksi on perustettu Aisti United.

Aisti Unitedissa yhdistyy kokemus ja alku-uran potentiaali

Kuvakaappaus Aisti Unitedin esittelytilaisuudesta. Kuvassa kolme nuorta miestä istuu vierekkäin valkoista taustaa vasten.

Aisti United julkaistiin IG livessä.

Aisti United on seuramme uusin sarjajoukkue, joka muodostui pelaajien määrällisen kasvun ja säännöllisen kehittymisenkin kautta. Nimensä mukaisesti joukkueeseen yhdistyy pelaajia aiemmista Aistin joukkueista sekä myös toisesta seurasta. United on yhdistelmä juuri aloitetun maalipallouran tarmoa ja kehitysmahdollisuuksia kasvavalla henkilökohtaisella vastuulla sekä toisaalta jo lukuisten vuosien pelillistä kokemusta ja jopa maalipalloasiantuntijuutta, joka saa nyt mahdollisuuden nousta esiin yhä vahvemmin peliä johtavassa päättävässä asemassa.

Uuden joukkueen joukkueenjohtajaksi nousee kaikkien tähänastisten Aistin joukkueiden pelipaidan päälleen pukenut 23-vuotias Aleksi Aittola, jolla on määrätietoinen into kehittyä itse peliä johtavana pelaajana, mutta myös innostus uuden joukkueen monipuolisesta kokonaisuudesta ja potentiaalista kasvaa voittavaksi kokoonpanoksi. Viime kaudella maalipallouransa aloittanut kenialaislähtöinen Bruno Okello, sekä muutaman vuoden maalipalloa pelannut tamperelainen Krister Linnas tulevat joukkueeseen vahvasti kehittyvinä pelaajina. Pohjoisen tuulia kokoonpanoon tuo naisten maajoukkuettakin edustanut Raisa Kuusela, jonka vahva puolustustaito kiusasi Aistin joukkueita viime kaudella vastustajan paidassa. Kun Unitedia penkin puolelta ohjaa ja koutsaa muutaman vuoden maalipalloa pelannut, ja jo maajoukkuetasolle kehittynyt Leo Hintsanen, ei joukkueen kasvava potentiaali jää ainakaan innokkuuden vuoksi käyttämättä.

Julkaisimme Aisti Unitedin Instagramissa livelähetyksessä 21.9.2022, jossa rennosti rupatellen tutustuimme joukkueeseen ensimmäisen kauden alla. Katso ja kuuntele rupattelutuokio täältä.

Aisti Unitedin kokoonpano

#2 Aleksi Aittola

#6 Raisa Kuusela

#7 Bruno Okello

#8 Krister Linnas

Valmentaja: Leo Hintsanen

Joukkueenjohtaja: Aleksi Aittola

Aisti Openiin pelaajapäivityksiä

Aisti Open lähtee alkavalle kaudelle jälleen rakentamaan ja kehittämään peliään pienen kokoonpanomuutoksenkin saattelemana. Kokeneet Akseli Makkonen ja Azra Tayyebi jatkavat tutusti joukkueen johtohahmoina. Jasmin Mikkolan monipuolinen pelikyky tuo laajuutta kokoonpanoon ja Paavo Tulisalo kehittyvänä nuorena pelaajana saa toisen kautensa heti edellisen perään. Arttu Cowell on joukkueen uusi vahvistus siirtyessään Aistin joukkueeseen innostuttuaan vahvasta seurahengestä ja toisaalta mahdollisuudesta kehittyä pelaajana myös uudenlaisen valmennuksen alla.

Aisti Openin kokoonpano

#2 Jasmin Mikkola

#3 Paavo Tulisalo

#7 Azra Tayyebi

#8 Akseli Makkonen

#9 Arttu Cowell

Joukkueenjohtaja ja valmentaja: Markus Tihumäki

Huoltaja: Anniina Latikka

Aisti Inclusion toiselle kaudelleen

Aisti Inclusion osallistuu toista kertaa maalipallosarjaan. Joukkueesta Bruno Okellon ja Aleksi Aittolan siirryttyä Unitediin, nousee muille yhä enemmän hyökkäyksellistä vastuuta. Nuori ja kehittyvä Eemi Utriainen pääsee ottamaan entistä enemmän vastuuta hyökkäyksestä, ja joukkuetta johtava Miina Grönroos toteuttamaan taktista pelisilmää edelleen niin itsensä kuin koko joukkueen pelaamista kehittäessä. Henriikka Toivola nopeine palautuksineen rikkoo loistavasti pelirytmiä kyetessään pelaamaan myös usealla eri pelipaikalla. 16-vuotiaan Aino Jaakkolan noustua kokoonpanoon voidaan satavarmasti todeta, että tässä on sarjan nuorin ja potentiaalisin tulevaisuuden tähtiporukka.

Aisti Inclusionin kokoonpano

#3 Miina Grönroos

#4 Henriikka Toivola

#5 Aino Jaakkola

#6 Eemi Utriainen

Valmentaja: Anniina Latikka

Joukkueenjohtaja: Miina Grönroos

Lisää pelaajia tulossa kauden aikana

Jo totutusti Aisti nostaa tänäkin vuonna uusia kokeilijoita ja pelaajia sarjaan harjoitteluringistään. Tällä kaudella uusia pelaajia on tulossa kokeilemaan tai vierailemaan sarjaan jopa ennätyksellinen määrä, joten uutta ja vanhaa intoa ollaan saamassa jälleen pelikentille. Jääkäämme siis innokkain mielin odottamaan alkavaa kautta!

Jos sinä itse haluaisit harrastaa maalipalloa, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan harjoituksiimme. Lisää harjoitustoiminnastamme voit lukea harkkasivultamme.