Aisti Sportin harrastustoiminnan syyskausi käynnistyy 15. elokuuta: Liity harrastamaan!

Aisti Sportin järjestämän harrastustoiminnan syyskausi käynnistyy 15.8.2022. Aisti Sport järjestää harrastustoimintaa yhdessä normaalisti näkeville ja näkövammaisille liikkujille. Lajien erityisyys tarjoaa upeita kokemuksia kenelle tahansa. Maalipalloharjoitukset käynnistyvät maanantaina 15.8., ja näkövammaiskiekon syyskausi pyörähtää käyntiin syyskuun alussa. Näkövammaisjalkapallon ja sokkopingiksen harjoittelu on paraikaa käynnissä. Lasten ja nuorten Aisti Games ja Aisti Play tiedotettiin jo aiemmassa tiedotteessamme. Tule mukaan harrastamaan tai ensin kokeilemaan, ja löydä itsellesi hyvä harrastus! Tarjoamamme harrastukset ovat tarkoitettu kaikille ikään, näkötilanteeseen ja taitotasoon katsomatta.

Lue lisää harrastustoiminnastamme lajikohtaisesti

Seuraavista otsikoista klikkaamalla pääset tutustumaan toimintaamme lajikohtaisesti.

Maalipallo

Näkövammaiskiekko

Näkövammaisjalkapallo

Sokkopingis