Lasten ja nuorten liikuntaharrastukset Aisti Games ja Aisti Play alkavat syyskuun alussa

Aisti Sportin järjestämät lasten ja nuorten liikunnalliset harrastukset aloittavat syyskautensa 31.8.2022 Vantaalla. Aisti Games tarjoaa maalipallon, jalkapallon ja jääkiekon harjoittelua peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Aisti Play on liikuntakerho noin 2-9-vuotiaille lapsille. Harrastustoiminta järjestetään Vantaalla ja se on suunniteltu soveltuvaksi kaikille näkökyvyille normaalista sokeuteen.

Aisti Sport ry:n toimintaa ohjaavat osaavat ja iloisen heittäytyvät ohjaajat sekä arvot yhdenvertaisuus, positiivisuus, kannustaminen, rehellisyys sekä avoimuus ja iloisuus asenteessa. Seura haluaa tukea lapsen ja nuoren liikunnallista ja henkistä kasvua monipuolisilla harrastuksilla, joissa voi harrastaa matalalla kynnyksellä pienestä lapsesta alkaen.

Aistin mainoskuva jossa yhdistetty kolme kuvaa. Vasemmassa ylälaidassa nuori poika on polvillaan jäällä maila kädessä. Päällää on täydet lätkävarusteet ja musta aistin paita. Toisessa kuvassa keskellä on polvista poikkastu kuva jossa kaksi nuorta kuljettaa jalkapalloja. Kolmannessa kuvassa alhaalla nuori oranssipaitainen poika on juuri heittämässä maalipalloa. Hänen takanaan näkyy sentteri polvillaan paikallaan. Keskellä mainosta on Aistin flumino logo ja kuvia kehystää oransseja ja sinisiä kuvioita.

Aisti Games – joukkuelajiharrastukset peruskoululaisille

Aisti Games tarjoaa peruskoululaisille mahdollisuuden maalipallon, jalkapallon ja jääkiekon harrastamiseen. Harrastaminen on suunniteltu soveltuvaksi näkövammaisille yhdessä näkövammattomien normaalisti näkevien harrastajien kanssa, joten mukaan voivat ilmoittautua niin näkövammaiset kuin normaalisti näkevät lapset ja nuoret. Aisti Games -harrastuskokonaisuus pohjautuu opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaan seuratoiminnan kehittämistukeen.

Maalipallo, jalkapallo ja jääkiekko ovat lajeja, jotka soveltuvat eritasoisille näkökyvyille. Toimintamme tarkoitus on tarjota matalan kynnyksen harrasteryhmät liikunnasta ja joukkuelajeista kiinnostuville lapsille ja nuorille. Harrastaminen tapahtuu lajien lisäksi erilaisten hauskojen oheispelien ja liikunnallisten leikkien kautta kehittyen niin liikkujana, joukkuepelaajana kuin ihmisenä aina sosiaalisista taidoista itsetuntoon ja kehon motoriikkaan. Toimintaamme voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, ja meiltä löytyy lainavarusteet ensimmäistä kertaa kokeileville harrastajille.

Lue harrastuspäivät ja kaikki lisätieto sekä ilmoittaudu mukaan Aisti Games -sivullamme.

Naurava alle kouluikäinen lapsi roikkuu telinevoimistelurenkaista hiukset hulmuten.

Aisti Play – liikuntakerho 2-9-vuotiaille

Aisti Play on syksyllä 2018 käynnistynyt lapsille suunnattu liikuntakerho, jossa lasten kehittyminen tapahtuu hauskan liikunnan parissa erilaisten leikkien, pelien sekä ratojen avulla. Tärkeää on hyvä yhteishenki sekä positiivinen ja avoin asenne. Iloinen asenne lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen tukee heitä kasvamaan tasapainoisiksi ja taitaviksi liikkujiksi. Tavoitteemme onkin saada lapsi vauhtiin, urheilemaan ja nauttimaan liikunnan ilosta! Toimintamme, leikkimme ja pelimme on suunniteltu niin, että mukaamme voi hypätä kuka tahansa lapsi, myös heikosta näöstä tai näkövammasta riippumatta.

Aisti Play on ollut jo useampia kausia suosittu ja paljon kiitosta kerännyt harrastus. Lapset liikkuvat yhdessä riemukkaassa ympäristössä niin sisä- kuin ulkotiloissa iloisten ohjaajien kanssa katsomatta näkötilanteeseen.

Aisti Play liikkuu keskiviikko-iltaisin Vantaan Ylästössä. Lue kaikki lisätieto ja ilmoittaudu mukaan Aisti Play -sivullamme.