Kevään harrastustoiminta alkaa – harrastuspaikat aukesivat

Kaikki harrastustoimintamme maalipallossa, näkövammaiskiekossa, -jalkapallossa ja sokkopingiksessä alkaa keskiviikosta 2. helmikuuta Vantaan kaupungin seurattua aluehallintoviraston päätöksiä avata harrastuspaikkoja. Aisti Sportin kevätkauteen kuuluvat matalan kynnyksen harrastevuorot useissa lajeissa näkövammaisille ja normaalisti näkeville harrastajille yhdessä.

Aikuis- ja sekaryhmät aloittavat kuluvalla viikolla 5. Lapsille ja nuorille suunnattu Aisti Games -harrastuskokonaisuus alkoi jo tammikuussa. Lasten liikuntakerho Aisti Play puolestaan aloittaa pian kevätkautensa. Sokkopingis taas tulee tarjontaamme aivan uutena toimintana.

Avoimet harrastevuorot: Maalipallo, näkövammaiskiekko ja näkövammaisjalkapallo

Maalipallon harjoitustoiminta -sivullamme pääset tutustumaan harjoitusaikatauluihin. Toimintamme kannustaa ottamaan yhteyttä ja osallistumaan matalalla kynnyksellä erityisen urheilulajin vietäväksi. Harjoituksemme ovat maanantai- ja keskiviikkoiltaisin.

Näkövammaiskiekkosivullamme pääset tutustumaan tuoreimpaan näkövammaisurheilulajiin Suomessa ja ottamaan avoimesti yhteyttä toimintaan mukaan tulemiseksi. Luistelun ja jääkiekon vauhti vie mennessään. Harjoitusvuoromme ovat tiistai-iltapäivisin sekä perjantai-iltaisin.

Näkövammaisjalkapallosivullamme pääset tutustumaan jalkapallotoimintaamme tiedustellen itsesi mukaan. Jalkapallo innostaa ja sen harrastaminen todella kuuluu jokaiselle. Harjoitusvuoromme ovat perjantai-iltaisin.

Aisti Games

Aisti Games -sivullamme pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan innostavaan joukkuelajitoimintaan. Noin kouluikäisille lapsille ja nuorille tarjolla on maalipallon, näkövammaiskiekon ja -jalkapallon harjoitusvuorot.

Aisti Play

Aisti Play -sivullamme pääset tutustumaan ja ilmoittautumaan iloiseen ja kannustavaan lasten liikuntakerhotoimintaamme. Noin 2-9-vuotiaita lapsia liikuttava kerho tarjoaa monipuolista ja hauskaa liikuntaa leikkien, pelien ja temppuratojen kanssa.

Sokkopingis

Aivan uutena toimintana Aisti Sport tarjoaa sokkopingiksen harjoittelu- ja kokeilumahdollisuuksia omissa vuokratiloissaan Myyrmäki-hallilla. Sokkopingiksestä kiinnostuessasi ole matalalla kynnyksellä yhteydessä sähköpostitse aistisport(at)gmail.com tai puhelimitse Markus Tihumäkeen 0445696298.