Runsaasti ilmoittautumisia kerännyt näkövammaiskiekkoleiri siirtyy

Teksti: Miika Honkanen, hallituksen puheenjohtaja Aisti Sport ry

Aisti Sport ry:n suunnittelema näkövammaiskiekkoleiri järjestettäväksi Pajulahden liikuntakeskuksessa 5.- 7.3.2021 siirtyy vallitsevasta koronatilanteesta johtuen uuteen ajankohtaan: 21.-23.5.2021. Leiripaikkana toimii edelleen Pajulahden liikuntakeskus Lahden Nastolassa.

Leiri tulee olemaan järjestyksessään toinen Suomessa. Kaiken kaikkiaan osallistujia valmentajat ja lasten vanhemmat mukaan lukien leiri on kerännyt jo 40 henkilöä. Osallistujamäärässä erityisen iloisia järjestelytoimikunnasta Markus Tihumäki ja Antti Latikka ovat lasten ja nuorten osuudesta, joka on neljännes leiriläisistä.

Aisti Sport ry:n hallitus ei kokenut turvalliseksi ja vastuulliseksi järjestää valtakunnallista leiriä vallitsevassa tilanteessa koronaepidemian keskellä. Päätöshetkellä viranomaisten asettamat suositukset ja rajoitukset eivät suositellut tapahtuman järjestämistä, eikä Aisti Sport ry:n hallitus kokenut tilanteen muuttuvan merkittävästi vielä maaliskuussa. Aisti Sport ry:n hallitus toivoo hartaasti leirin järjestyvän toukokuussa, jotta innokkaat ilmoittautuneet pääsisivät näkövammaiskiekon pariin turvallisemmin ja vastuullisemmin. Aisti Sport ry:n hallitus toivoo uuden ajankohdan sopivan jo leirille ilmoittautuneille ja heitä on informoitu asiasta erillisesti. Leirin siirtäminen mahdollistaa myös tilaisuuden avata ilmoittautuminen uudelleen. Muutama paikka on vielä jäljellä, joten ilmoittaudu mukaan nauttimaan kiekkoilusta!

Näkövammaiskiekkoleirin tiedustelut ja ilmoittautumiset

nvkiekkosuomi(at)gmail.com
Markus Tihumäki 044 569 6298
Antti Latikka 050 469 1600

Otahan suomalaiset näkövammaiskiekkotoiminnan somekanavat seurantaan

Näkövammaiskiekko Suomi – Facebook

Näkövammaiskiekko Suomi – Twitter