Viestintätoimisto Aivela tukemaan ”korvaamatonta työtä”

Teksti: Markus Tihumäki ja viestintätoimisto Aivela Oy

Yhteistyökumppanuusjulkistukset jatkuvat. Viestintätoimisto Aivela tukee Aisti Sportin järjestämää näkövammaisten jääkiekkotoimintaa. Aivela tukee seuran toimintaa rahallisesti ja on toiminut seuran tukena myös mediatiedottamisessa historian ensimmäisen suomalaisen näkövammaiskiekkoleirin alla alkuvuodesta 2020.

Meille on kunnia-asia olla mukana luomassa kohtaamisia näkövammaisten ja vammattomien välille. Aisti Sport tekee korvaamatonta työtä edistämällä vammaisten ja vammattomien välistä inkluusiota liikunnan keinoin, viestintätoimisto Aivelan toimitusjohtaja Aino Pajukangas sanoo.

Aivelan tuki on osana näkövammaiskiekon harrastusvälinekustannuksia. Viestintätoimiston logo nähdään Aisti Sportin näkövammaiskiekon pelipaidoissa.

Kuva aloitustilanteesta jossa sentterit ovat taistelleet kiekosta josta kiekko liukumassa laitureita kohti. Kuvassa näkyy kaksi sentteriä, kaksi laitapelaajaa sekä kiekon pudottanut tuomari.

 

Aivela – Kirkkaasti ajateltu, selkeästi sanottu

Aivelan logo, jossa tekstin alapuolella timanttimainen grafiikka

Viestintätoimisto Aivelan motto on: “Kirkkaasti ajateltu on selkeästi sanottu.” Aivela on kasvuhakuisen edelläkävijän ketterä kumppani, joka auttaa asiakkaitaan näkemään viestin kirkkaammin sekä ilmaisemaan sen niin, että se menee perille ja vaikuttaa.

Aivelan tavoite on raivata asiakkaan tieltä ajankäytön haasteet ja vapauttaa aikaa olennaiseen. Aivelan ketterä tiimi toimii 12:n itsenäisten viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten verkostona kumppanuusperiaatteella.

Aisti Sport kiittää

Aisti Sport kiittää nöyrimmin Aivelaa ja toimitusjohtaja Aino Pajukangasta näkövammaiskiekon sekä inkluusiota kehittävän toiminnan tukemisesta. Kunnioitamme viestinnän ammattilaisia, jotka arvostavat toimintaamme.

Kiitos!