Innolux tukemaan näkövammaiskiekkoa ja ”toisin toimimista”

Teksti: Markus Tihumäki, seuran tiedotus ja markkinointi

Kuva maalin takaa. Hyökkääjä juuri laukonut kiekon jäätä pitkin ja maalivahti valmistautumassa torjuntaan.

Julkaisemme ylpeydellä seuraavan tukijamme. Suomalainen johtava designvalaisinyritys

Innojok Oy tuotemerkillään Innolux tukee nyt Aisti Sportin järjestämää näkövammaisten jääkiekkotoimintaa.

– Olemme kiitollisia saadessamme tukea toimintaa, jossa toimitaan toisin. Aisti Sportin tarjoama näkövammaisten jääkiekko on osoitus totutun murtamisesta; tehdään asioita joihin ei ole totuttu, sanoo Innojok Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi.

Innoluxin tuki kohdistuu harrastustoimintaan hankittavien treenipaitojen kustannuksiin. Hyväkontrastiset treenipaidat mahdollistavat näkövammaisille turvallisemman harrastamisen. Innoluxin logo nähdään Aisti Sportin näkövammaiskiekkopelipaidoissa.

Innoluxin takana on lähes 30-vuotias yritys Innojok Oy, joka on kasvanut Suomen johtavaksi designvalaisimia valmistavaksi yritykseksi. Yksi tunnetuimmista valaisinmalleista on Innoluxin Lokki, joka on yksi Suomen suosituimmista valaisimista. Korkeaan laatuun ja suomalaiseen muotoiluun panostavan yrityksen valaisimia löytyy lukuisista suomalaisista kodeista mukaan lukien näkövammaiskiekon harrastajia. Jukka Jokiniemen johtaman yrityksen valaisimia on suunniteltu helpottamaan myös näkövammaisten kotiolosuhteita vastaten näkemisen erityistarpeisiin. Jokiniemi on itsekin näkövammainen, silmänpohjarappeuman myötä sokeutunut yrittäjä, josta on julkaistu myös Valoa ja varjoja -elämäkerta.

Innolux – Home of good light

Teksti: Innolux.fi

Innolux-tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innojok on kotimainen valaisinvalmistaja ja valaistuksen asiantuntija.  Valaisimemme edustavat ajatonta skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta.

Valaisintemme suunnittelijoihin kuuluu sekä Suomen tämän hetken mielenkiintoisimpia nimiä että maineikkaimpia suunnittelijoita 1950-60-luvun kultakaudelta. Uustuotannossamme olevat klassikkomallit ovat merkittävä osa suomalaista valaisinhistoriaa. Ylpeänä pidämme huolta meille uskotuista valaisinmuotoilun klassikoista, ja aivan yhtä innostuneena kehitämme ja luomme uutta.

Valolla on tärkeä tehtävä elämässämme. Se tuo turvaa, viihtyvyyttä, hyvää oloa ja terveyttä. Innolux- valaisimien luoma hyvä valo on häikäisemätöntä, ja vastaa tarvittaessa myös näkemisen erityistarpeisiin.

Suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemat Innolux-valaisimet ovat ajattomia ja kestävät sukupolvelta toiselle. Laadullisesti korkeatasoiset tuotteemme ovat yli 80% kotimaista tuotantoa. Kaunis muotoilu ja korkea laatu tekevät valaisimistamme kotiisi pitkäikäisen hyvänolon lähteen.

Innolux-logo

Aisti Sport kiittää

Aisti Sport kiittää nöyrimmin näkövammaiskiekkotoiminnan tukemisesta Innojokia ja toimitusjohtaja Jukka Jokiniemeä. Yrityksen tuki mahdollistaa turvallisemman toiminnan järjestämisen. Innolux-yhteistyö on iso kunnia koko seuralle.

Kiitos!