Kivikylän Kotipalvaamo kumppaniksi näkövammaiskiekkoon

Teksti: Markus Tihumäki, seuran markkinointi

On aika julkistaa yhteistyösopimuksemme satakuntalaisen lihajalostamo Kivikylän kanssa. Aisti Sport ja Kivikylän Kotipalvaamo ovat vahvistaneet jo olemassa ollutta yhteistyötään. Kivikylän Kotipalvaamo tukee nyt näkövammaisten jääkiekkoharrastusta vuoden 2021 alusta lähtien ja on mukana mahdollistamassa näkövammaisten kiekkoilua.

– Kivikylä on aina innolla mukana kaikessa joukkueurheilussa. Aisti Sportin kanssa yhteistyö on jo vähintäänkin monivuotista, julistaa Kivikylän myyntipäällikkö Mika Haanpää.

Aisti Sport ja Kivikylän ovat olleet tapahtumayhteistyössä jo useamman vuoden Kivikylän tarjotessa makkara- ja lihatuotteitaan järjestämiimme kansallisten maalipallosarjojen turnauksiin Vantaalla.

– Aisti Sportin toiminta on herättänyt luottamusta yhteistyön alusta lähtien, ja seuralle on helppo povata lisää näkyvyyttä, seuraajia ja yhteistyökumppaneita tulevaisuudessa, Haanpää uskoo.

– Näkövammaiskiekkoon lähdettiin heti mukaan kun asiasta puheltiin; laji on kovin uusi Suomessa, ja tulee varmasti herättämään mielenkiintoa tässä meidän ”lätkämaassa”.

Kivikylän tuki laskee harrastajan kustannuksia tuen kohdistuessa lajissa käytettävien suhteellisen arvokkaiden erikoiskiekkojen hankintaan. Yhteistyö on merkittävä apu toiminnan järjestämisessä. Kivikylän logo nähdään jatkossa Aisti Sportin näkövammaiskiekkopelipaidoissa.

Lapsi luistelee kiekon kanssa kohti kameraa. Taustalla aikuinen seisoo pienemmän lapsen rinnalla tämän odottaessa vuoroaan siniviivan päällä.

Ylpeästi laatua

Aisti Sportissa satakuntalaisen – alansa arvostettuimpiin toimijoihin lukeutuvan – yrityksen tuotteita on kulutettu ja kannatettu jo pitempään. Lämpimät keskustelusuhteet ja laadukas työskentely takaavat kunnioitettavan yhteistyön. Kivikylän tuotteiden korkea laatu sekä suomalaiseen lähilihaan ja -tuotantoon nojaaminen ovat arvostettavia arvoja.

– Kivikylän kanssa on ollut alusta lähtien mukava työskennellä heidän avoimen ja innokkaan suhtautumisensa ansiosta. Keskusteluyhteys myyntipäällikkö Haanpään kanssa on koko ajan ollut lämmin ja rento, Todetaan niin kumppanuuksia työstäneen Markus Tihumäen, seuran puheenjohtaja Miika Honkasen kuin koko Kivikylän- yhteistyön aloittaneen Antti Rusin suusta.

– Kivikylää on ollut helppo suosia alusta lähtien. Satakuntalaista verta virtaa myös täällä ja siksikin juuri Kivikylän on yhteistyökumppani, josta ollaan ylpeitä, huittislaislähtöinen Tihumäki iloitsee.

– Jääkiekossa Kivikylä on ollut vahvasti mukana jo yli vuosikymmenen, ja Liiga-, Mestis-ja seuratason kumppaneita löytyy jo yhteensä useampi tusina, Haanpää kertoo ja jatkaa loppuun:

– Aisti Sportin tapahtumissa kannattaa käydä; tarjolla on Kivikylän Huiluntuhtia!

Kivikylän kotipalvaamon logo

Kivikylän – Kaikki alkoi pienestä

Teksti: Kivikylan.fi

Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä. Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992

Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen. Vuonna 1995 sai Kivikylän Kotipalvaamo Oy Suomen Paras saunapalvi palkinnon ja samana vuonna Jari Laihonen palkkasi ensimmäisen työntekijänsä.

Nyt Kivikylän Kotipalvaamolla on noin 280 työntekijää ja kolme tehdasta. Lapin tehtaassa suoritetaan ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset, Huittisten tehdas toimii makkaratalona ja Säkylän tehtaassa valmistetaan mm. lintutuotteiden lisäksi jauhelihaeinekset eli pihvit ja lihapullat.

Kivikylän perinteet ja aitous maistuvat kaikissa tuotteissa: makkaroissa, nakeissa, lihapullissa ja muissa lihaherkuissa.

Aisti Sport kiittää!

Aisti Sport kiittää nöyrimmin Kivikylän Kotipalvaamoa monivuotisesta ja juuri kasvaneesta yhteistyöstä. Yhteistyö on ollut vahvasti molempia kunnioittavaa. Aisti Sportissa Kivikylän tuki merkitsee paljon ja se mahdollistaa vasta-alkaneen näkövammaisten jääkiekkotoiminnan levittämisen koko ajan laajemmalle tarjoten näkövammaisille mahdollisuus jääkiekon harrastamiseen. Siinä missä jääkiekko on suosiossa valtaväestössä, halutaan oikeus myös näkövammaisille; kiekko kuuluu kaikille.

Kiitos!