Aisti Playn kevätkausi alkaa 18.1.2021: Ilmoittaudu liikkumaan kanssamme!

Teksti: Aisti Sport ry

Päivitetty 7.1.2021

Lasten ja nuorten kehittyminen tapahtuu hauskan liikunnan parissa erilaisten leikkien, pelien sekä ratojen avulla. Meille tärkeää on hyvä yhteishenki, positiivinen ja avoin asenne. Toiminnalla pyrimme kasvattamaan lapsesta iloista ja taitavaa liikkujaa. Liikuntaa toteutetaan tilanteesta riippuen sisällä tai ulkona. Innostavat pelikokeilut ja monipuoliset aktiviteetit kasvattavat nuoren positiivista suhtautumista liikuntaa kohtaan kehittäen liikunnallisia ja kehonhallinnallisia taitoja. Tavoitteemme onkin saada jokainen vauhtiin, urheilemaan ja nauttimaan liikunnan ilosta omalla henkilökohtaisella tasollaan!

Aisti Sport ry on syksyllä 2017 perustettu hyvän hengen urheiluseura, jolle on maalipallotoiminnasta myönnetty tähtiseura-laatumerkki keväällä 2020.

Aisti Playssä hauskaa liikuntaa harrastavat näkövammaiset ja -vammattomat yhdessä toiminnan ollessa suunniteltu kaikille saavutettavaksi. Tule siis rohkeasti mukaan pelaamaan ja liikkumaan!

Aisti Play -lasten ja nuorten liikuntakerho kevät 2021

Paikka:

Ylästön koulu, Ollaksentie 29, Vantaa

D-ovi, liikuntasali

Aika:

Maanantaisin 18.1.2021 alkaen

Ryhmittäin

10-15 -vuotiaat

Klo 17.30-18.15

5-9 -vuotiaat

Klo 18.15-19.00

Ryhmässä on kaksi ohjaajaa ja tarvittaessa vanhempi voi olla mukana avustamassa.

Hinta 90€/lukukausi/osallistuja

Naurava alle kouluikäinen lapsi roikkuu telinevoimistelurenkaista hiukset hulmuten.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset sähköpostitse aisti.play(at)gmail.com tai Miika Honkanen 050 5815389.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan ikä, mahdolliset erityistarpeet ja onko osallistujalla kuvauslupa.

Kuvaa tai videota käytettäisiin mahdollisesti ryhmien markkinointiin.

Yhdistys seuraa viranomaisten ohjeistuksia ajankohtaisesti koronapandemiaan liittyen ja toteuttaa toimintaa turvallisuusohjeiden mukaisesti. Keväällä 2021 tulemme toteuttamaan Aisti Playta ulkona Ylästön koulun ympäristössä, minkä avulla pyrimme mahdollistamaan toiminnan jatkumisen läpi suunnitellun kauden. Osallistujille lähetetään turvallisuusohjeet ja muut liikuntaan liittyvät ohjeet ennen toiminnan alkamista. Mikäli kausi jouduttaisiin keskeyttämään poiketen normaalista, päättää yhdistyksen hallitus tilanteen mukaan mahdollisista kausimaksujen huojennuksista sekä korvaavista toiminnoista.