Aisti Sport ry keskeyttää ohjatun sisäliikunnan syyskauden osalta

Teksti: Miika Honkanen, hallituksen puheenjohtaja

Aisti Sport ry on päättänyt keskeyttää ohjattujen sisäliikuntaryhmien syyskaudet 30.11.2020 lähtien. Keskeyttämispäätökseen vaikutti koronaepidemian leviäminen pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt sulkea kaikki kaupunkien sisäliikuntatilat kolmen viikon ajaksi ajalle 30.11.-20.12.2020.

Harjoitustoiminnan keskeyttäminen koskee seurassamme yhteensä viittä eri ryhmää jotka harjoittelivat Vantaan kaupungin sisäliikuntatiloissa. Näkövammaiskiekko keskeytyi 23.11.2020 Vantaan kaupungin poistaessa harjoitusvuorot 23.11.2020 voimaan astuneiden koronarajoituksien myötä. Maalipallojoukkueiden ja Aisti Play lasten liikuntakerhojen toiminta keskeytyi uusien rajoitusten myötä 30.11.2020. Toiminnan keskeytyminen on erittäin harmittavaa harrastajille, mutta terveys ja turvallisuus ovat toiminnan lähtökohtia. Aisti Sport ry:n hallitus on tyytyväinen että syyskautta pystyttiin toteuttamaan näinkin pitkään. Aisti Sport ry:n puheenjohtaja Miika Honkasen mukaan odotukset syyskauden osalta olivat alustavasti vielä epävarmemmat. Kevätkausi 2021 pyritään käynnistämään suunnitellusti, mikäli koronaepidemian tilanne on saatu pääkaupunkiseudulla hallintaan ja harrastaminen on taas turvallista.