Viihdyttävä maalipalloturnaus Vantaalla – nyt pelataan myös ainutlaatuinen näytösottelu

Mitä: Kotimaisen maalipallokauden 4. sarjaturnaus

Missä: Sotungin koulu, Sotungintie 19 Vantaa

Milloin: 7.-8.3.2020

Vantaalainen urheiluseura Aisti Sport ry järjestää jo perinteisesti kotimaan huipputasoisen maalipalloturnauksen Vantaalla Sotungin koululla 7.-8. maaliskuuta. Sotungin koulu sijaitsee osoitteessa Sotungintie 19 suoraan Hakunilan urheilupuistossa. Tule nauttimaan urheilun ilosta!

Pelitilannekuva, jossa O.P. Flying Ducks -joukkueen naispelaajat heittäytyvät puolustusasentoon

Huippumaalipalloa, historiaa ja viihdettä

Maalipallokauden SM-sarjan sekä 1. Divisioonan kauden 4. sarjaturnaus tulee otteluineen ja oheisohjelmineen tarjoamaan viihdyttävää vauhtia kokopäiväisesti niin lauantaina kuin sunnuntaina 7.-8. maaliskuuta. Sarjaottelut alkavat molempina aamuina klo 9 ja jatkuvat aina iltaan. Sunnuntaina pelataan ainutlaatuinen näytösottelu klo 11.45 alkaen, kun 1. Divisioonan Aisti Open kohtaa näytösjoukkue 6 Decadesin. 6 Decades koostuu entisistä pelaajista, jotka aloittivat uransa jo 6-vuosikymmentä sitten. Lisäksi lauantain ohjelmassa Suomen paralympiakomitea julkistaa ensikertaisen uutisen tiedotustilaisuudessaan klo 12.40.

Turnauspaikalta löytyy kattava kanttiini, josta löydät lämpimiä aterioita, kisamakkaraa, virvokkeita, kahvia ja paljon muuta. Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy. Tervetuloa!

Turnauksen facebook-tapahtuman löydät Aisti Sport -facebook-sivun kautta. Tapahtumasivulta tulet löytämään otteluohjelman, tarkemmat tiedot kanttiinista ja tietysti tunnelmia.

Ota seurantaan

@aistisport Facebook ja Instagram

Nähdään Sotungissa!