Aisti Juniors Cup 2020

Aisti Juniors Cup mahdollistaa junioreille maalipallosta iloitsemisen pääsiäisenä Pajulahdessa!

Aisti Juniors Cup maalipallon lasten ja nuorten turnaus järjestetään pääsiäisenä Pajulahden urheiluopistolla 11.4.2020 klo 11:00-17:00 osoitteessa Pajulahdentie 167, Nastola. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Aisti Sport ry ja Näkövammaiset Lapset ry. Tapahtuma on suunnattu kaikille maalipallosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, sekä heidän vanhemmilleen aiemmasta maalipallon harrastamiskokemuksesta riippumatta. Turnauksessa pelataan kahdella tasolla,  joten voit tulla turnaukseen maalipalloa harrastavana tai ilman mitään aiempaa kokemusta lajista.

Turnaukset pelataan Suomen Paralympiakomitea ry:n Junior Games maalipallosäännöillä, jotka ovat helpotetut virallisista säännöistä. Aisti Juniors Cup pelataan pehmeämmällä ja kevyemmällä maalipallolla, kun taas Aisti JuniorsMore Cup pelataan normaalilla aikuisten pallolla. Juniors Cup-sarja on suunnattu 4-11 vuotiaille lapsille ja nuorillle, joilla ei mahdollisesti ole aiempaa maalipallokokemusta. JuniorsMore Cup on suunnattu 12-17 vuotiaille ja joilla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta pelaamisesta, sekä lasten vanhemmille. Turnaukseen ilmoittaudutaan yksilöinä, mutta Aisti JuniorsMore Cup:iin voi ilmoittautua joukkueena. Osallistujat jaetaan joukkueisiin ja sarjoihin paikan päällä ottaen huomioon iän ja urheilullisen taustan. Turnauksen järjestäjiltä voit tarvittaessa lainata maalipallovarusteita, jos et omista omia varusteita. Ilmottaudu rohkeasti mukaan ja tule fiilistelemään maalipalloa iloisessa seurassa!

Kuva Aisti Juniors Cup -turnauksesta keväältä 2019. Kuvassa nuori poika ja tyttö seuraamassa laidoilta, kun pelikaveri heittämässä palloa.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumiset Miika Honkaselle, honkanen.miika@gmail.com. Osallistumismaksu 20 €/hlö. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä henkilön nimi, ikä, aiempi kokemus maalipallosta, mahdolliset erityistarpeet, sekä onko omia varusteita.

Tiedustelut

Turnausjohtaja Miika Honkanen, 0505815389, honkanen.miika@gmail.com

Varaturnausjohtaja Antti Rusi, 0400879920, lihashabakramppi@gmail.com