Aisti Sport Ry

Aisti Sport ry on 4.8.2017 perustettu vantaalainen urheiluseura, jonka periaate on edistää vammaisten ja vammattomien välistä inkluusiota maalipallon ja liikunnan keinoin. Yhdistys edustaa ja tarjoaa mahdollisuuksia suvaitsevaisuuden, positiivisen energian sekä avoimen, rehellisen ja iloisen yhteisön kautta. Aisti Sportissa voit harrastaa maalipalloa omalla tasollasi, tuoda lapsesi liikkumaan Aisti Play -lasten liikuntatunnille tai tulla mukaan aktiiviseksi osaksi hyvän asenteen yhteisöä. Aisti Sport pyrkii edistämään jäsenistönsä terveyttä ja hyvinvointia. Tule siis mukaan osaksi porukkaa olit sitten halukas osalliseksi seuran yhteisöä, maalipalloilijaksi, huoltajaksi, vapaaehtoiseksi tapahtumiin tai vaikkapa tuomaan lapsesi harrastamaan monipuolista liikuntaa! Meidän kehittyvässä seurassa mahdollisuudet ovat kasvavat.

Yhdistyksen hallituskokoonpanot

2019-2020

Miika Honkanen (pj), Azra Tayyebi, Jani Tuuri, Markus Tihumäki, Ville Montonen

2018-2019

Miika Honkanen (pj), Ville Montonen (vpj), Markus Tihumäki (sihteeri), Jani ja Jenni Tuuri (jäsen)

2017-2018

Miika Honkanen (pj), Jani Tuuri (vpj), Markus Tihumäki (sihteeri), Aleksi Aittola (jäsen), Ville Montonen (jäsen)


Yhdistyksen säännöt

Täältä löydät yhdistyksen viralliset säännöt.

Liity jäseneksi

Tule osaksi Aisti Sportin tarinaa! Nyt voit hakeutua Aisti Sport ry:n jäseneksi ja näin pääset olemaan osa maalipalloyhteisöä. Hakeutumalla varsinaiseksi jäseneksi saat Aisti Sport ry:n palveluuita ja palvelutuotteita jäsenhintaan, sekä pääset päättämään yhdistyksen asioista sääntömääräisissä kokouksissa. Kannatusjäseneksi hakeutumalla saat myös jäsenedut, mutta sääntömääräisissä kokouksissa sinulla on vain puheoikeus ilman äänioikeutta päätöksen teossa.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu lähettämällä vapaa hakemus sähköpostitse osoitteeseen aistisport@gmail.com. Hakemuksesta tulee selvitä hakeudutko varsinaiseksi jäseneksi vai kannatusjäseneksi, sekä täydelliset yhteystiedot (koko nimi, kotiosoite ja postitoimipaikka, puh., s-postiosoite) ja syntymäaika. Varsinaisen jäsenyyden hinta on 20€ ja kannatusjäsenyyden 40€. Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, käsittelee yhdistyksen hallitus hakemuksen ja lähettää laskun, jonka maksettua on jäsenyys voimassa aina toimintavuoden loppuun (31.5.). Jäsenyyden tullessa voimaan lähettää Aisti Sport ry jäsenelleen yhdistyksen säännöt sähköpostitse. Aisti Sport ry:n sääntöihin voit tutustua etukäteen ”yhdistyksen säännöt” -sivulta.