Perheille jäävuoro lauantaisin: Liikutaan yhdessä!

Aisti Games -jäävuoro kehittyy perheille ja ystäville suunnatuksi matalan kynnyksen luisteluvuoroksi, jossa jäätä on käytettävissä turvallisessa ohjatussa ympäristössä niin vapaaseen luisteluun kuin kiekon tai muiden välineiden kanssa pelailuun. Aisti Sport ry haluaa tällä kehityksellä kannustaa perheitä, joissa on esimerkiksi näkövammainen henkilö, rohkeasti liikkumaan ja viettämään yhteistä aikaa jäällä. Jäävuoro on lauantaisin Myyrmäen jäähalli 2:ssa klo 13-14. Uudistus on kokeiluluontoinen.

Pienet lapset ovat valmiina jääkiekon aloitusympyrässä, mailojen lavat ja katse jäässä, paikalta puuttuu vain tuomari ja kiekko... Taustalla kaksi isää hymyilemässä kevyissä kiekkovarusteissa tilanteelle.

Yhteistä aikaa perheen, läheisten tai ystävien kanssa

Etsitkö silloin tällöin puuhaa, jota voisi tehdä yhdessä perheen tai läheisten kanssa?
Mietitkö joskus, mitäs sitä lauantaina tekisi?
Haluaisitko, että lapsesi – tai sinä itse – oppisitte luistelemaan?
Ehkä motoristen taitojen ja liikunnallisuuden kehittyminen kiinnostaisi?
Olisiko mukava harrastella säännöllisestikin?

Lauantain uudistunut Aisti Games -jäävuoro on juuri teille, jotka vastasitte edellisistä kysymyksistä johonkin kohtaan myöntävästi!

Aisti Sportissa haluamme tuoda erinomaisen ajankohdan ja olosuhteet matalalla kynnyksellä käytettäväksi tärkeiden asioiden mahdollistamiseen. Olosuhteisiin kuuluu seuran ohjaaja, joka varmistaa turvallisuuden jäällä ja tarjoaa halukkaille myös erilaisia harjoitteita sekä aktiviteetteja liikkumisen ja luistelun kehittämiseksi sekä ennen kaikkea hauskan pitämiseksi. Kaikesta seuraa seuran periaatteiden mukaista osallistujiensa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kehittämistä.

Aikataulu, paikka ja hinta

Aika: Lauantaisin klo 13-14 huhtikuun (2024) loppuun asti
Paikka: Myyrmäen jäähalli 2, Raappavuorentie 10 Vantaa
Hinta: 9€ / osallistuva perhe / kerta
Huom. Osallistuvaan perheeseen lukeutuu 1-4 henkilöä, jotka ovat samasta perheestä tai läheisestä ystäväpiiristä. Esimerkiksi perhe voi tulla omanaan, henkilö ystävänsä kanssa tai aikuinen voi tuoda tuttavaperheen lapsen mukanaan ja toisinpäin.

Edellytykset osallistumiselle

Jotta harrastaminen ja jäällä liikkuminen on turvallista, on päällä oltava järjestäjän edellyttämät vähimmäisvarusteet.
Huomaathan kuitenkin, että jos sinulta tai muilta kanssasi puuttuu varusteita, meiltä löytyy lainavarusteita. Lainaamme niitä mielellämme, kun tarpeista ilmoitetaan ajoissa.

Pakolliset varusteet:

  • kypärä
  • kaulasuoja
  • riittävät hanskat (tarvittaessa pehmustavat toppahansikkaat)

Emmekä koskaan saa unohtaa iloista ja avointa asennetta, joka kuuluu myös seuramme arvoihin.

Ilmoita osallistumisestasi ja ota yhteyttä

Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan ja nauttimaan yhteisen liikkumisen iloista.
Ilmoita ennen ensimmäistä saapumiskertaasi osallistumisestasi Aisti Sportin yhteyshenkilölle, ja kysele ”ilman kynnyksiä” lisää:

Markus Tihumäki
0445696298
aistisport(at)gmail.com