Aisti Sport Tubeconissa 13.5.2023 – yhteistyössä EU ja Näkövammaisten liiton solidaarisuushanke ”Näkövammaisliikunta näkyvämmäksi”

Huippusuosittu ja tuhansia lapsia ja nuoria vetävä Tubecon 2023 järjestetään Myyrmäen urheilupuistossa lauantaina 13.5.2023. Vaikuttajista ja tubettajista tunnettu tapahtuma täyttää Vantaan Energia Areenan, Myyrmäki-hallin ja urheilustadionin pihoineen aamusta iltaan.

Aisti Sport mukana Energia Areenalla EU:n ja Näkövammaisten liiton solidaarisuushanke ”Näkövammaisliikunta näkyvämmäksi” kanssa. Lisäksi Aisti Sport viihdyttää myös Myyrmäki-hallilla (kuplahalli).

Vauhdikas sokkopingiskuva, jossa nuori mies lähes heittäytyneenä pelipöydän päälle. Yläreunassa tubeconin logo, vasemmalla alhaalla aisti sportin ja oikealla alhaalla euroopan komission logo.

Vaikuttajista mukana ovat…

Niko ja Santtu,

Iha Just imus,

Weksi,

Viivi ja Venla,

Dokke,

Tinke,

Namikolinx,

Siniverkkarimies,

Mikirotta,

Mr Zeus,

Nino Ärling,

Arttu Laitinen,

sekä Yle Mixin ja

Yle Galaxin tyypit.

Sama porukka pelaa iltapäivässä pesäpallon näytösottelun yhteistyössä Suomen pesäpalloliiton kanssa. Juontajana

Jaakko Parkkali.

Aisti, Näkövammaisliikunta näkyvämmäksi -hanke ja EU tuovat sokkopingistä, maalipallotutkaa ja hyviä keskusteluja!

Kaikki lähti siitä, että Näkövammaisten liiton solidaarisuushanke ”Näkövammaisliikunta näkyvämmäksi” nuorisoneen aloitti yhteistyön Aisti Sportin kanssa vuonna 2022. Sitten tuli opetushallituksen ja Euroopan komission yhteydenotto huhtikuussa 2023 yhteistyöstä Tubeconiin tuomaan yhdenvertaista ja inklusiivista aktiviteettia EU:n pisteelle. Aisti Sport on tottakai mukana hyvässä.

Meiltä Tubeconissa…

Sokkopingis

Miten ihmeessä sokkona pelataan pingistä? Tule testaamaan ilmakiekkoa muistuttavaa hauskaa peliä ja sitä miten se onnistuu silmät kiinni! Kokemuksen tarjoaa vantaalaisseura Aisti Sport yhteistyössä EU:n ja solidaarisuushanke ”Näkövammaisliikunta näkyvämmäksi” kanssa. Pääset pisteellä juttelemaan myös siitä, mitä EU voi tarjota nuorille, myös liikunnan ja urheilun parissa.

Pisteemme sijaitsee Energia Areenan sisällä.

Maalipallotutka

Paljonko maalipallon heitto tärähtää tutkaan? Tule näyttämään voimasi ja lyö nimesi tulostaululle pisteellämme Myyrmäki-hallin uumenissa. Luvassa parhaille palkintoja ja kaikille mahtavan innostavia nuoria edustajiamme kannustajiksi!

Pisteemme sijaitsee Myyrmäki-hallin sisällä.

Mitä kaikkea muuta?

Tapahtumapäivä sisältää valtavasti tapahtumia ja hienoja hetkiä supersuosittujen vaikuttajien ja tubettajien johdolla. Muiden muassa vaikuttajien pesisottelu, Nikon ja Santun DJ-keikka, IlariPro:n futiskikkakoulu, Arvaa kuka? -vaikuttajien tunnistuskilpailu ja tietysti fanimiittejä tubetähtien kanssa!

Lue koko ohjelma ja katso tapahtuman yhteistyökumppanit Tubecon 2023 -tapahtumasivulta

Vapaalippuja jaossa!

Kiinnostaako Tubecon? Aisti Sport jakaa vapaalippuja tapahtumaan! Ne lähtevät jakoon somekampanjoidemme kautta, joten osallistuhan somessa arvontaamme viimeistään sunnuntaina 7. toukokuuta!

Sometilimme tietenkin

@aistisport Instagram

@aistisport Facebook

Jos et saakaan vapaalippuamme, voit ostaa omasi

Tiketin

tai lippu.fi:n

verkkokaupasta.

Otathan seurantaan myös tiliemme lisäksi

@nvliikunta Instagram

@eukomissio Instagram

@beactivefi Instagram

sekä @eukomissiosuomessa Facebook