Viikonloppupurjehdus lapselle ja vanhemmalle purjelaiva Kuunari Helenalla 9.-11.6.2023: Ilmoittaudu nopeasti!

Etsitkö ainutlaatuista tekemistä ja yhteistä kokemusta kesäloman alkuun?

Sail training -purjehdus Helsinki-Helsinki Kuunari Helenalla 9.- 11.6.2023

Tekstin lähde: Päivi Helminen, Suomen purjehdus ja veneily ry / parapurjehdusjaosto

Vanhempi-lapsi (12-16v.) -viikonloppupurjehdus perheille, jossa on näkövammainen aikuinen tai lapsi. Jos aluksessa on tilaa, mukaan on mahdollisuus päästä myös näkövammainen nuori 16-30v. ilman omaa vanhempaa.

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa purjehduskokemusta. Aluksella on ammattitaitoinen runkomiehistö, ohjaajia ja vertaisohjaajia.

Mukaan pääset tekemällä hakemuksen, jossa kerrot miksi juuri te kaksi (lapsi+vanhempi) haluatte tämän yhteisen kokemuksen. 16-30v. nuori voit myös tehdä hakemuksen varalle, mikäli tilaa riittää. Myös aiemmin mukana olleet voivat hakea. Hakemukset on lähetettävä viimeistään 20.3.2023.

Purjehdus alkaa Helsingistä ja paluu samaan paikkaan. Lopullinen purjehdusreitti määräytyy myöhemmin.

Purjehduksen omavastuuhinta on 100 €/nuori ja 240 €/aikuinen sisältäen täyden ylläpidon, mutta edellyttää kaikilta osallistumista purjehduksen lisäksi kaikkiin yhteisiin toimiin. Et tarvitse kalliita purjehdusvarusteita, pelkkä iloinen ja reipas mieli riittävät. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa ja uusien kokemusten saamisessa.

Elämyksiä, onnistumisia ja ystävyyttä!

Kuva purjeveneen kannelta kohti veneen perää pilvettömänä päivänä merellä. Keskellä on iso ruori josta nuori mies pitää kiinni. Hänen vieressään vanhempi mies ohjeistaa ruorin käytöstä ja toisella puolella nuori nainen seuraa opastusta aurinkolasit silmillään. Henkilöiden takana liehuu Suomen lippu veneen perässä.

Anniina Latikka ja Markus Tihumäki osallistuivat ensimmäistä kertaa purjehdukselle Kuunari Helenalla viime syksynä. Lue Markuksen kuvailu ainutlaatuisesta ja pysäyttävästä elämyksestä Aisti Sportin somejulkaisuista tästä Facebookissa tai tästä Instagramissa.

Hakemukset ja tiedustelut 20.3. mennessä Päiville,

paivi.k.helminen@gmail.com

tai soitto 0500 534 332.

Lisätietoa: spv.fi/parasailing.

Tiedot valinnoista saat 15.4.2023 mennessä sähköpostilla.

Kiitos Sokeain Lasten Tukisäätiölle ja Suomen Näkövammaissäätiölle taloudellisesta tuesta matkalla.

Tervetuloa mukaan!

Suomen Purjehdus ja Veneily ry/parapurjehdusjaosto, www.spv/parasailing.fi

Suomen Purjelaivasäätiö, www.staf.fi