Näkövammaiskiekkoleiri 2021 toteutuu viimein: Muutamia osallistujapaikkoja jäljellä!

Teksti: Markus Tihumäki, seuran tiedotus ja markkinointi

22.-24.10.2021 Aisti Sport järjestää Suomen kautta’aikain toisen näkövammaisille suunnatun jääkiekkoleirin liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Leiriä on siirretty alkuperäisestä ajankohdastaan maaliskuulta, ja se voidaan nyt järjestää turvallisesti. Leirille on vapautunut muutamia peruutuspaikkoja, joten nyt on tilaisuutesi tulla mukaan. Mukaan voit tulla ensikertalaisena tai kokeneempana kokemukseen katsomatta. Leirillä osallistujat jaetaan turvallisesti tasoryhmiin.

Tilannekuva Aistin jääkiekkoharjoituksista. Kuvassa upeisiin Aistin jääkiekkopaitoihin ja muihin asusteisiin sonnustautuneita harjoittelijoita kerääntynyt ympyrään kentän laidan tuntumaan kuuntelemaan valmentajan ohjeistusta. Puolella porukasta Aistin fluminon väriset kotipaidat mustilla yksityiskohdilla ja lopuilla mustat vieraspaidat flumino yksityiskohdilla.

Jäävuoroja on perjantai-illasta sunnuntaipäivän leiriotteluihin. Meiltä löytyy pieni määrä jääkiekkovarusteita lainattavaksi. Mukanamme leirillä on osaavat koutsit, huikea osallistujaporukka, lauantai-illan rantasauna ja paljon kokemuksia jäältä. Koko viikonlopun hinta täysihoidolla ohjelmineen on alle 16-vuotiaalta lapselta 130 euroa ja aikuiselta 210 euroa. Huomaa, että lapsen hintaan kuuluu mukaan vanhempi tai avustaja! Perheitä onkin jo kivasti ilmoittautunut.

Ilmoittaudu nopeasti sähköpostitse osoitteeseen nvkiekkosuomi(at)gmail.com; paikkoja on jäljellä rajatusti. Ilmoittautumisesta tulee löytyä täydelliset yhteystiedot, osallistujan syntymäaika ja pieni kuvaus näkötilanteesta ja luistelukokemuksesta tai vastaavasti -kokemattomuudesta. Kerro myös mahdollisen vanhemman tai avustajan mukanaolosta sekä tarvittaessa luistimen koko ja mitat lainavarusteisiin. Vanhempi tai oma avustaja voi tulla myös jäälle avustamaan.

Kiekkoleiriä tukee Sokeain lasten tukisäätiö sekä Aisti Sportin yhteistyökumppanit. Leiri on suurin suomalainen näkövammaiskiekkotapahtuma.

Tiedustele lisää leirijohtajilta:

Antti Latikka 0504691600
Markus Tihumäki 0445696298

Aisti Sport ry ja Pajulahti toimivat vastuullisesti turvallisen tapahtuman järjestämiseksi.

Lue lisää kiekkotoiminnastamme, lajin säännöistä tai harjoittelun periaatteista näkövammaiskiekko-sivullamme. Samasta paikasta löydät videota viimekertaiselta leiriltämme.

Tuulettava ja iloinen ryhmäkuva jääkiekkokaukalosta, jossa koko vuoden 2020 leiriporukka poseeraamassa.