Kesän harrastustoiminta käynnistyy: Näkövammaisjalkapalloa ja maalipalloa

Teksti: Markus Tihumäki, seuran tiedotus ja markkinointi
Kuvat: Lisa Farioli ja Akseli Makkonen

Pelitilannekuva jossa valkopaitainen mies juoksee laitaan potkaistun pallon perässä. Etualalla valkopaitainen nainen seisoo keskikentällä valmiudessa.

Näkövammaisjalkapallotreenit

Aisti Sport ry käynnistää näkövammaisjalkapallotreenit tulevana lauantaina 12.6. Vantaan Kaivokselassa yhteistyössä espoolaisen Old Power ry:n kanssa. Harjoitukset käydään Kaivokselan urheilupuiston monitoimiareenalla osoitteessa luolapolku 6 klo 12.00-13.15 ja 13.30-14.30. Ensimmäinen vuoro on kohdistettu silmät peitettyinä pelattavan Five-a-side -jalkapallon harjoittelulle ja toinen näön kanssa pelaaville, mutta kummassakin käytetään helisevää näkövammaisjalkapalloa. Ulkotiloissa käytäviin treeneihin ovat tervetulleita niin näkövammaiset kuin näkevät harrastaja- tai kokeilijahalukkaat. Five-a-side -paralympialajista ja espoolaisen Old Powerin kanssa elokuussa järjestämästämme näkövammaisjalkapalloleiristä voit lukea lisää aiemmasta tiedotteestamme.

Harjoitustoimintaan on luotu Vantaan kaupunginkin edellyttämä terveysturvallisuussuunnitelma, jonka pohjalta toimintaa toteutetaan koronatilanteessa terveysturvallisesti.

Aika, paikka ja hinta

Lauantaisin 12.6.-28.8.
klo 12.00-13.15 ja 13.30-14.30
Luolapolku 6, Kaivokselan urheilupuiston monitoimiareena, Vantaa
Kesäkauden harjoitusten kertahinta 5€, hintakatto 40€ (Aisti Sportin jäsenet -10%)
Ennakkoilmoittautuminen alapuolella näkyvälle yhteyshenkilölle

Maalipallotreenit

Sisätilat ovat vielä suljettuja seka- ja aikuisryhmien harrastamiselta, joten maalipallotoimintamme ei vielä pääse alkamaan. Maalipalloharjoituksista tiedotetaan erikseen vähintään seuran sisäisesti heti, kun toiminta päästään aloittamaan. Myös maalipallotreenit ovat avoimet kaikille koronarajoitusten niin salliessa. Meihin voi olla yhteydessä tiedustellakseen lisää.

Aika, paikka ja hinta

Keskiviikkoisin 30.7. asti (harjoitukset käynnistyvät kun ja jos koronarajoitukset sallivat)
klo 16.30-18.30
Nilsiänkatu 3, Stadin ammattiopiston liikuntasali (sisäpiha), Helsinki
Kesäkauden hinta: 20€ (Aisti Sportin jäsenet -10%)

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut

Kesän harrastustoimintaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on edellytys terveysturvallisen toiminnan toteuttamiselle.

Miika Honkanen 0505815389
aistisport(at)gmail.com

Ole rohkeasti yhteydessä ja nähdään treeneissä!