Maalipallotreenit jatkuu tammikuussa – lyöttäydy mukaan!

Teksti: Aisti Sport ry / Markus Tihumäki

Kuva: Maija Huitu

Kevätkaudella Aistin maalipalloharjoitukset jatkuvat syksyltä tuttuun tyyliin kahdesti viikossa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin harjoitellaan iltaisin klo 20-22 alkaen keskiviikosta 8. tammikuuta ja päättyen keskiviikkoon 13. toukokuuta. Maanantaiharjoitukset käydään Hiekkaharjun koululla osoitteessa Talkootie 37 ja keskiviikon treenit Sanomalan liikuntahallilla osoitteessa Sanomatie 1.

Harjoitukset sisältävät alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden, peliosuuden sekä loppujäähdyttelyn. Treeneissäon ammattiohjaus. Meiltä löytyy lainavarusteita lajia ensimmäistä kertaa kokeileville. Opastamme ensikertalaiset mielellämme henkilökohtaisesti lajiin sääntöineen.

Kiinnostaisiko maalipallon pelaaminen? Lyöttäydy mukaan iloisiin ja yhteisöllisiin harjoituksiimme. Maalipallotreenit kuuluu kaikille – niin näkeville kuin näkövammaisille, aikuisille ja lapsille.

Tilannekuva harjoituksista, jossa 11 harrastajaa askelkyykky asennossa kädet sivuilla tekemässä alkulämmittelyä

Harjoituskauden hinta kokonaisuudessaan on Aisti Sport ry:n jäsenille 140€ (norm. 154€). Kerran viikossa harjoitellessa treenikevään hinta jäsenille on 80€ (norm. 88€). Satunnaisesti harjoituksissa käyneiltä laskutetaan yksittäisten treenien mukaan hinnalla 10€/harjoitus kuitenkin siten, että hinta ei koskaan ylitä normaalia harjoituskausimaksua.

Huom!
Ensikertaa harjoituksissa kokeilevalle kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia.

Ilmoittaudu treeneihin ottamalla yhteyttä harjoitusvastaaviin:
Miika Honkanen, seuran puheenjohtaja puh. 0505815389
tai
Markus Tihumäki, sihteeri ja tiedottaja puh. 0445696298
tai sähköpostitse aistisport@gmail.com

Tervetuloa! Nähdään treeneissä… Tai no, tavataan treeneissä!

Harjoitustoiminta