Aisti Sport mukana lasten ja nuorten olympialaisissa Myyrmäessä 10. -11.5 – osallistu unelmien liikuntapäivään!

Teksti: Aisti Sport / Markus Tihumäki

Kuva: Samuli Harjunen

Lasten ja nuorten olympialaiset -ilmaistapahtuma järjestetään osana kansallista unelmien liikuntapäivää yhteistyössä Suomen olympia- ja paralympiakomitean sekä Vantaan kaupungin kanssa Myyrmäki-hallilla (Raappavuorentie 10) ja sen ulkoympäristössä 10. -11. toukokuuta. Aisti Sport on esittelemässä omaa toimintaansa ja tarjoamassa mahdollisuuden kokeilla kuinka kovaa maalipallo lähtee omasta kädestä vammaisurheiluliitto VAU ry:n esittelypisteellä tapahtumassa, johon odotetaan yli 10 000 kävijää. Tulehan moikkaamaan ja tutustumaan maalipalloon sekä useisiin muihin harrastus- ja lajimahdollisuuksiin! Tapahtumassa on mahdollista testata kymmeniä lajeja ja tutustua lajiliittojen sekä seurojen toimintaan. Jääkiekkoliiton pisteellä pääsee kokeilemaan laukaisutaitojaan virtuaalimaalivahtia vastaan, amerikkalaisen jalkapalloliiton pisteellä esimerkiksi heittoseinää sekä juoksutunnelia ja taklausdonitseja. Pääset tutustumaan myös suosiotaan kasvattavaan keppihevosratsastukseen, pelaamaan krikettiä, testaamaan kykyjäsi thriathlonissa, sulkapallossa, voimistelussa sekä näkemään demo-otteluita ja kaikkea niin paljon muuta. Tule koko perheellä paikalle!

Täytekuvassa Aisti-huppareita fluminon, mustan, pinkin ja harmaan värisinä. Taustalla myös mustia t-paitoja.

Aikataulut ja lisätiedot

Me olemme paikalla tapahtuman molempina päivinä Myyrmäki-hallissa.

Pe 10.5.

Klo 8.30-15 Kutsuttu pääkaupunkiseudun kouluja ja luokkia, koulujen päivä

Klo 15-20 Kaikille vapaapääsy: lapset, nuoret, perheet, innokkaat liikkujat ja harrastajat…

La 11.5.

Klo 9-18 Kaikille vapaapääsy: lapset, nuoret, perheet, innokkaat liikkujat ja harrastajat…

(Aisti paikalla noin klo 16 asti)

Lisätietoa löydät tapahtuman verkkosivuilta,

https://www.ljno.fi/

Nähdäänhän vauhdikkaassa tapahtumassa unelmien liikunnan parissa!