Vapaaehtoiseksi Aisti Sportin maalipalloturnaukseen Vantaalle 10.-11.12.2022

Kauden 2022-2023 ensimmäinen Aisti Sportin järjestämä maalipalloturnaus – yhteistyössä Näpäjä ry:n kanssa – pelataan Lehtikuusen koululla (Hiirakkotie 9, Vantaa) joulukuun toisena viikonloppuna 10.-11.12.2022. Etsimme nyt tutusti vapaaehtoisia auttajia useisiin eri tehtäviin maalituomarista livestreamiin, pöytäkirjasta pelikelloon ja kanttiinista someen ja kuulutuksiin. Tulospalvelun päivittäminen on myös tehtävälistalla. Haluaisitko tulla mukaan?

Kellonkäyttäjä istuu pöydän takana ja pitelee käsissään kellon kaukosäädintä. Kasvoilla on tarkkaileva ilme, ja sormi on valmiina painamaan nappulaa kaukosäätimestä.

Tehtävät turnauksessa

Maalituomari, oranssissa staff-liivissä, selkä kohti kameraa valvomassa maalin vieressä peliä. Sormet pitävät toisistaan kiinni selän takana, jotta olemus olisi ryhdikäs ja siisti. Vieressä maaliverkkoa.

Kanttiini, maalituomari, pöytäkirja ja pelikello, sometiedotus, DJ ja kuuluttaja, livestream ja tulospalvelu…

Kuvaukset vapaaehtoistehtäviin löydät nykyisin maalipalloturnausten vapaaehtoistoimintasivultamme.

Halutessasi lukea lisää maalipallosta lajina kurkkaa maalipallosivullemme.

Tule rohkeasti mukaan itsellesi sopivana ajankohtana

Otteluita pelataan lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan. Perehdytyksen tehtäviin pyrimme alustavasti toteuttamaan jo perjantai-iltana 9.12.. Voit tulla mukaan itsellesi parhaiten sopivana päivänä tai ajankohtana. Valitse rohkeasti itseäsi kiinnostavia tehtäviä; perehdytämme kyllä. Tule mukaan matalalla kynnyksellä, sillä aiempaa kokemusta lajista tai toimitsemisesta et tarvitse.

Arvostamme jokaista vapaaehtoista, ja kiitämme avusta sanallisen kiitoksen ja iloisen turnausfiiliksen lisäksi totutusti kanttiinin antimilla lämpimästä ruoasta välipaloihin, alennusedulla seuran tuotteisiin sekä pyydettäessä työtodistuksella.

Ilmoittaudu sähköpostitse

Ilmoittaudu mukaan haluamassasi roolissa ja ajankohdassa laittamalla sähköpostiviesti meille aistisport(at)gmail.com. Laita oheen yhteystiedoistasi puhelinnumerosi, ja kerro myös mahdolliset allergiatietosi, kiitos.

Tiedustele lisää

Olemme iloisia päästessämme viettämään turnausaikaa kanssasi! Kysele lisää:

Turnausten vapaaehtoisvastaavat

Markus Tihumäki 0445696298 ja

Azra Tayyebi 0449736031

aistisport@gmail.com