Aisti Play -kevätkaudelle ilmoittautuminen käynnissä!

Aisti Sport ry järjestää niin syys- kuin kevätkaudellakin aina viikoittain lapsille ja nuorille liikunnallista toimintaa Vantaalla. Aisti Play on ollut jo useampia kausia suosittu ja paljon kiitosta kerännyt harrastus. Lapset ja nuoret liikkuvat yhdessä sisällä tai ulkona riemukkaassa ympäristössä iloisten ohjaajien kanssa katsomatta näkötilanteeseen. Näkevä tai näkövammainen – yhdessä olemme huipputiimi!

Naurava alle kouluikäinen lapsi roikkuu telinevoimistelurenkaista hiukset hulmuten.

Aisti Play on syksyllä 2018 käynnistynyt lapsille suunnattu kaikille avoin liikuntakerho, jossa lasten kehittyminen tapahtuu hauskan liikunnan parissa erilaisten leikkien, pelien sekä ratojen avulla. Tärkeää on hyvä yhteishenki sekä positiivinen ja avoin asenne. Iloinen asenne lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen tukee heitä kasvamaan tasapainoisiksi ja taitaviksi liikkujiksi. Tavoitteemme onkin saada lapsi vauhtiin, urheilemaan ja nauttimaan liikunnan ilosta! Toimintamme, leikkimme ja pelimme on suunniteltu niin, että mukaamme voi hypätä kuka tahansa lapsi, myös heikosta näöstä tai näkövammasta riippumatta. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Aikataulut, hinnoittelu ja ilmoittautuminen

Kevätkaudella 2022 liikutaan keskiviikkoisin 19.1 alkaen. Yhdistys seuraa viranomaisten ohjeistuksia ajankohtaisesti koronapandemiaan liittyen ja toteuttaa toimintaa turvallisuusohjeiden mukaisesti. Liikuntaa toteutetaan lähtökohtaisesti sisätiloissa, mutta mahdollisesti myös ulkona etukäteen siitä ilmoittaen. Mikäli kausi jouduttaisiin keskeyttämään poiketen normaalista, päättää yhdistyksen hallitus tilanteen mukaan mahdollisista kausimaksujen huojennuksista sekä korvaavista toimista.

Aisti Play on jaettu pienten ja isojen ryhmiin. Liikuntakerhossa toimii palkattuina ohjaajina iloiset ja ammattitaitoiset vastuuohjaaja Anniina Latikka sekä hänen apuohjaajansa.

Lapset (noin 2-4 vuotiaat)

Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Lapset (noin 5-9 vuotiaat)

keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Paikka

Ylästön koulu, Ollaksentie 29, Vantaa

D-ovi, liikuntasali

Hinta

Hinta 100 €/lukukausi/osallistuja

Ilmoittautumiset: Aisti Play -ilmoittautumislomakkeen kautta tästä.

Tiedustelut: aisti.play(at)gmail.com tai Anniina Latikka 0400498089