Yhdistyksen hallitus uudistui toimintakaudelle 2019-2020

teksti: Markus Tihumäki

kuva: Noora Talvala

Aisti Sport ry:n toimintakausi 2018-2019 päätettiin lauantaina 8. kesäkuuta yhdistyksen sääntömääräisessä kevätkokouksessa. Kevätkokous keräsi paikalle suuren osan jäsenistöstä, jonka henkilömäärä kokonaisuudessan on toimintakauden päätteeksi 26. Kokous uudisti muun muassa hallitusta sekä poisti sääntömääräisen syyskokouksen ohjelmasta. Kiitosta annettiin myös yhdistyksen kirjanpitäjä ja taloudenhoitaja Irma Piiroselle, joka joutuu jättäytymään tehtävistään.

Hymyilevä kuva aurinkoisessa ulkoilmassa 4/5 hallituksen jäsenistä.

Aisti Sport Ry:n hallitusta 2019-2020: Azra, Miika, Markus ja Ville. Kuvassa myös opaskoira Helmi.

Kevätkokous päätti uudeksi hallitukseksi seuraavat henkilöt

Miika Honkanen, puheenjohtaja

Azra Tayyebi

Jani Tuuri

Markus Tihumäki

Ville Montonen

sekä varalla

Kaj Laamanen ja Samuli Harjunen.

Kokous kävi läpi muun muassa menneen kauden toimintakertomuksen sekä toimintasuunnitelman tulevalle toimintakaudelle. Toimintakertomuksesta ilmeni, että yhdistyksen toiminta on kehittynyt ja kasvanut merkittävästi kahden ensimmäisen toimintakauden aikana. Tästä esimerkkeinä Aisti Play -lasten liikuntatoiminnan käynnistyminen ja menestys menneellä kaudella, yhdistyksen jäsenmäärän kasvu, seuran maalipalloharjoittelijoiden lisääntyminen, kehittyminen maalipallon kilpailutoiminnassa kotimaassa ja kansainvälisesti sekä tuotetut verkkosivut ja taloudellinen onnistuminen. Kehitystä pyritään jatkamaan tulevallakin kaudella. Toimintakertomuksen ja -suunnitelman saat luettavaksi lähettämällä avoimen pyynnön sähköpostilla osoitteeseen aistisport@gmail.com.

Uuden hallituksen ensimmäinen tehtävä on löytää uusi kirjanpitopalvelu ison ja merkittävän työn tehneen Piirosen tilalle. Jos hallitset alan ja kiinnostuit tai tiedät osaavan henkilön, auta meitä antamalla vinkki sähköpostiin aistisport@gmail.com.

Halutessasi hakeudu mukaan Aisti Sportin jäsenistöön (liity jäseneksi) ja ole seuraavissa kokouksissa mukana päätöksissä. Aisti Sportin porukkaan ovat kaikki iloisesti tervetulleita!