Aisti Juniors

Aistissa järjestämme toimintaa ja maalipallon harrastusmahdollisuuden nuorille aina lapsista lähtien. Juniorit ovat tervetulleita mukaan harjoituksiimme ja  juniorimäärän kasvaessa lisäämme viikoittaisen vuoron juniorien omalle harjoitukselle. Tällä hetkellä nuorimmat ovat olleet 11-vuotiaita ja osallistuneet harjoitusvuoroillemme osaavassa ohjauksessamme. Tämänhetkiset juniorit ovat kehittyneet ohjauksessa hyvin nopeasti. Tervetuloa harjoittelemaan!


Pelitilannekuva, jossa nuori poika on juuri heittämässä pelitovereiden keskittyessä vierellä.

Aisti Juniors Cup

Aisti Juniors Cup on Aisti Sport Ry:n järjestämä vuosittainen junioriturnaus, jossa nuoremmat pääsevät haastamaan toisiaan kilpailumielessä. Turnauksen tarkoitus on antaa maalipallosta innostuneille nuorille mahdollisuus kilpailla ja pelata joukkueessa maalipallo-otteluita. Aisti Juniors Cup järjestettiin ensimmäistä
kertaa Vantaan Sotungissa 4. maaliskuuta 2019. Turnaus oli osana kansallisten sarjojen, SM-sarjan ja 1- divisioonan kauden neljättä sarjaturnausta. Turnaus lisää maalipallossa nuorten kilpailutoimintaa. Turnauksesta tiedotetaan jälleen lähempänä tulevia tapahtumia. Jokainen kiinnostunut lapsi tai nuori on tervetullut mukaan!


Pelin jälkeinen kättelytilanne, jossa kaksi juniorien muodostamaa joukkuetta kiittävät toisiaan.