Maalipallon harjoitustoiminta

Järjestämme maalipalloharjoituksia, joihin voi tulla mukaan kokeneena tai täysin ensikertalaisena. Tarjoamme lainavarusteet kokeilemaan haluaville. Seurassa kunnioitetaan myös valtion suosituksia koronavirus (COVID19) -tilanteessa. Korostamme käsi- ja välinehygieniaa. Sairaana tai oireisena harjoituksiin osallistuminen on luonnollisesti kielletty. Maalipallotreenimme kuuluvat kaikille – niin näkeville kuin näkövammaisille, aikuisille ja lapsille. Lyöttäydy mukaan iloisiin ja yhteisöllisiin harjoituksiimme!


Harjoitusaikataulu

Kesäkauden treenit 8.6.2022 alkaen

Kesän treenit järjestetään jokatoinen viikko keskiviikkoisin ja jokatoinen viikko perjantaisin klo 16.30-18.30 Stadin ammattiopistolla Ruostetalon liikuntasalissa osoitteessa Nilsiänkatu 3, Helsinki. Ensimmäinen vuoro on keskiviikkona 8.6.2022 viikolla 23.

Harjoitukset sisältävät alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn lisäksi laji- ja peliharjoittelua. Meiltä löytyy lainavarusteita ensimmäistä kertaa lajia kokeileville. Harjoitukset on tarkoitettu kaikille ikään, näkötilanteeseen ja taitotasoon katsomatta.

Hinnoittelu

Harjoittelun hinnoittelu toimii kertahintaisena ja se laskutetaan lähtökohtaisesti kauden lopuksi.

Kertahinta 7€ (jäsenhinta, muut +10%)

(Kattohinta kaudesta ilmoitetaan myöhemmin)

Huom. Ensimmäistä kertaa harjoituksiin osallistuvalle kaksi kokeilukertaa ovat ilmaisia!

Ilmoittautuminen ja tiedustelut

Ota yhteyttä:

Miika Honkanen

puh. 0505815389

Markus Tihumäki

puh. 0445696298

tai aistisport(at)gmail.com