Lasten ja nuorten harrastustoiminta Aisti Games ja Aisti Play käynnistyvät taas syyskuun alussa: Tule ilolla mukaan!

Aisti Sportin järjestämät lasten ja nuorten liikuntaharrastukset aloittavat seuraavan kautensa. Aisti Play -lasten liikuntakerho aloittaa keskiviikkona 6.9. ja Aisti Games -pallopeliharrastaminen torstaina 7.9.2023.

Aisti Games tarjoaa maalipallon, jalkapallon ja jääkiekon harjoittelua peruskouluikäisille. Aisti Play on monipuolinen liikuntakerho noin 2-9-vuotiaille lapsille. Toiminta järjestetään Vantaalla ja se on suunniteltu soveltuvaksi kaikille näkökyvyille normaalista sokeuteen.

Aisti Sport ry:n toimintaa ohjaavat osaavat ja iloisen heittäytyvät ohjaajat sekä arvot yhdenvertaisuus, positiivisuus, kannustaminen, rehellisyys sekä avoimuus ja iloisuus asenteessa. Seura haluaa tukea lapsen ja nuoren liikunnallista ja henkistä kasvua monipuolisilla harrastuksilla, joissa voi harrastaa matalalla kynnyksellä pienestä lapsesta alkaen.

Aisti Games

Kolmen kuvan pystysuuntaisessa kollaasissa päällimmäisenä kuva lapsesta mustissa jääkiekkovarusteissa polvillaan valkoisella jäällä, ihmettelemässä kädessään pitelemäänsä jääkiekkoa. Keskellä kuva kaksista jaloista kuljettamassa palloa eteenpäin liikuntasalissa. Taustalla pieni maali ja tötsiä. Alimmaisena maalipallosta pelikuva, jossa etualalla oleva lapsi on juuri heittämässä palloa, pallo korkealle ojennetuissa käsissään. Taustalla on toinen pelaaja polvillaan ja muita ihmisiä katsomassa peliä. Kollaasin päällä on Aistin fluminologo ja kuvien välissä pujottelevat tummansiniset ja keltaoranssit sivellykset, samalla kehystämässä ja kietomassa kolmea lajikuvaa yhteen.

Aisti Gamesissa jalkapalloa ja maalipalloa pelataan torstaisin Kivimäen koululla sekä jääkiekkoa lauantaisin Myyrmäen jäähallilla. Lue enemmän peruskouluikäisille suunnatusta harrastuskokonaisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista, tai ilmoittaudu mukaan klikkaamalla ensin Aisti Games -sivullemme.

Aisti Play

Nuori miesohjaaja on kyykyssä ohjeistamassa kahta pientä lasta leikissään. Lapset leikkivät sinisen jumppamaton päällä jossa on monen värisiä lelu rinkuloita levällään.

Aisti Play -liikuntakerho 2-9-vuotiaille lapsille liikuttaa perheen pienimpiä iloisesti kasvattaen keskiviikkoisin Ylästön koululla. Klikkaa lukemaan lisätietoja ja ilmoittautumaan Aisti Play -sivullemme.

Olisitko, tai onko tiedossasi innokkaita ja potentiaalisia ohjaajia toimintaamme?

Aloitamme kauden tuttujen ohjaajiemme vetämänä, mutta samanaikaisesti haemme uusia innokkaita ja kannustavan heittäytyviä ohjaajia harrastustoimintaamme. Kiinnostaisiko sinua toimia ohjaajana 2-9-vuotiaiden lasten parissa liikuntakerhossamme tai peruskouluikäisten kanssa palloiluharrastuksissamme? Lue toiminnasta tarkemmin edellä linkatuilla Aisti Games- sekä Aisti Play -sivuilla, ja laita meille matalalla kynnyksellä sähköpostia kiinnostuksestasi. Emme vaadi sinulta liikoja, vaan keskustelemme innoissamme toisaalta kartoittaen myös lisämahdollisuuksia muissakin harrastuksissamme. Vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja kiinnostuksestasi riittää, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Maksamme lasten ja nuorten toiminnassa pääohjaajalle vähintään 25€ ja apuohjaajalle 20€ tunnilta.

Sähköpostiviestin voi lähettää osoitteeseen aistisport(at)gmail.com.

Mitä muuta Aistissa voi harrastaa?

Meillä voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa jo useammissa eri lajeissa. Lisäksi järjestämme erilaisia leiri- ja kokeilutapahtumia vuosittain uusissa lajeissa vaikkapa alamäkipyöräilystä lasketteluun ja lumikenkäilystä näkövammaistennikseen. Kyllä, omistamme myös näkövammaisille suunniteltuja tennispalloja. Voit seurata sivujemme ja somekanaviemme kautta tietoja tulevista tapahtumista, tai tutustua ja liittyä suoraan mukaan nykyisiin lajeihimme sokkopingiksessä, maalipallossa, jääkiekossa tai jalkapallossa. Klikkaa lukemaan lajiharrastuksista lisää lajisivuillemme.