Näkövammaiskiekon lauantaipäivävuoro 31.10.: Ilmoittaudu nyt!

Teksti: Markus Tihumäki, seuran tiedottaja ja näkövammaiskiekkovastaava

Kuva: Timo Ylikarhu

Lauantainen Kellokosken jäävuoro on taas täällä. 31. lokakuuta on mahdollisuus tutustua luisteluun, näkövammaiskiekkoon ja syventyä lajin harjoitteluun Tuusulassa Kellokosken jäähallilla klo 13.00-14.30. Jäävuoro on avoin kaikille ikään, näkötilanteeseen ja taitotasoon katsomatta. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ja se on tehtävä viimeistään lauantaina 24. lokakuuta. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan lajiin tai jatkamaan sen harjoittelua!

Luistimet jalkaan, kypärä päähän ja jäälle!

Vuorolle osallistuminen edellyttää luonnollisesti luistimet, mutta myös kypärä on pakollinen. Niiden omistaminen riittää luisteluun ja jääharjoitteluun. Maila, rinta- tai alasuojat muine suojavarusteineen mahdollistavat ja turvaavat laajemmin kiekkoiluharjoittelua, mutta ne eivät ole välttämättömät osallistumiselle.

Tule rohkeasti mukaan yksin, kaverin kanssa tai porukalla perheen tai ystävien kesken! Vuoro on mainio mahdollisuus luisteluun ja kiekkoiluun matalalla kynnyksellä.

Kurkkaa lajista ja toiminnastamme lisää näkövammaiskiekkosivultamme.

Lue, miten huomioimme turvallisuuden koronatilanteessa tuoreimmasta koronaohjeistuksestamme.

Vieretysten kahdet luistinparit. Toiset luistimista ovat hokkarit ja toiset kaunoluistimet

Hinnoittelu ja ilmoittautuminen

Harjoitusvuoron hinta on 160 euroa ja se tullaan jakamaan lähtökohtaisesti osallistujien kesken. Näin ollen kymmenellä osallistujalla hinta tulee olemaan 16 euroa osallistujalta. Laskutus tapahtuu jälkikäteen sähköpostitse.

Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista viimeistään lauantaina 24.10. ja ilmoittautuminen tehdään seuran näkövammaiskiekkoilun lajivastaavalle, Markus Tihumäelle sähköpostitse. Kysele rohkeasti itseäsi askarruttavista aiheista itsellesi helpoimmalla tavalla.

Ilmoittautuminen ja yhteydenotot:

Markus Tihumäki

Näkövammaiskiekon lajivastaava

markus.tihumaki(at)gmail.com

044 569 6298