Näkövammaiskiekkovuoro kaikille ”prime time” -aikaan lauantaina 3.10.: Ilmoittaudu ajoissa!

Teksti: Markus Tihumäki, seuran tiedottaja ja näkövammaiskiekkovastaava
Kuva: Katri Utriainen

Aisti Sport ry on varannut näkövammaiskiekolle Kellokosken jäähallilta Tuusulasta 1,5 tunnin jääajan lauantaille 3. lokakuuta klo 18.30-20.00. Tuusula on inhimillisen sijaintinsa ansiosta mahdollinen harjoituspaikka myös maakuntalaisille kokeilijoille ja harrastajille. Vuoro on tarkoitettu kaikille lapsista aikuisiin ja yksilöistä perheisiin. Harjoitusvuorolle edellytetään ilmoittautumista vuoron suunnittelun vuoksi viimeistään torstaina 1. lokakuuta.

Varusteet tai hinta?

Vuorolle osallistumisen vähimmäisvaatimuksina varusteiden osalta ovat luistimet, kasvosuojuksellinen (visiiri tai häkki) kypärä, maila ja rinta- tai alasuoja käyttäjän mukaan. Vuoron kokonaishinta on noin 160 euroa, joka tullaan jakamaan osallistujien kesken. Kymmenellä osallistujalla hinta olisi siis 16 euroa per osallistuja. Hinta laskutetaan jälkikäteen.

Mukaan nyt ja ehkä toistekin!

Seurallamme on epävirallinen yhteistyösopimus Kellokosken jäähallin kanssa ja sen myötä on tavoite saada myös muita vuoroja kuluvalle syksylle tai tulevalle keväälle. Vuorot elävät kuitenkin vahvasti vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi johtuen jääkiekkoliiton muuttuvista otteluohjelmista. On mahdollista, että vuoroja saadaan lisää mutta varmaa se ei valitettavasti vielä ole. Vuoroja voi ilmetä lyhyelläkin varausajalla ja niistä tiedotetaan seuramme kanavissa. Kannattaa käyttää jokainen tilaisuus hyödyksi ja osallistua heti! Haluamme jatkaa näkövammaisten jääkiekkoilun ja harrastusmahdollisuuksien kehittämistä edelleen. Alkuvuodesta järjestimme Pajulahden liikuntakeskuksessa kiitosta keränneen näkövammaiskiekkoleirin, josta kaikki vasta alkoi. Olit siellä tai et, tule nyt mukaan tutustumaan jäähän ja lajiin.

Tuulettava ja iloinen ryhmäkuva jääkiekkokaukalosta, jossa koko vuoden 2020 leiriporukka poseeraamassa.

Antti Latikka ja Markus Tihumäki järjestivät Aisti Sportin ja kansainvälisen näkövammaiskiekkoliiton (IBBIHF) kanssa Suomen ensimmäisen näkövammaiskiekkoleirin alkuvuodesta 2020. Leirin tunnelma ja osallistujien riemu oli ainutlaatuinen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut

Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään torstaina 1.10.2020. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää:
Markus Tihumäki
markus.tihumaki(at)gmail.com
0445696298
Lisää näkövammaiskiekkoilusta lajisivullamme